4

обратно

Александър Петличков
Александър Петличков

Александър е йога инструктор, архитект и фотограф, и за първи път се докосва до йога практиката през 2012 г. Започва да практикува редовно от 2017, когато се запознава с метода Ащанга Виняса Йога и тя става неразделна част от ежедневието му.
В началото на 2020, след няколко далечни пътувания в Азия, Александър завършва обучение за йога учител в Майсор, Индия, при д-р Баласундара Шрината, който е директен ученик на B.K.S Iyengar, както и курс по пранаяма при B.N.S. Iyengar и курс по Кундалини Йога в „Mandala YogaShala Mysore”. Александър е сертифициран RYT 200 учител в Yoga Aliance.
Докосването до традиционната практика още повече го вдъхновява и засилва интереса му към йога, както и желанието му да споделя любовта към практиката с останалите хора. В своите йога класове, които са базирани на класическа хатха йога и съвременни стилове като Виняса флоу, Александър набляга на внимателното и щадящо изпълнение на асаните при начинаещите, като не липсват предизвикателства и към физически активните напреднали практикуващи.
Освен физическата йога практика, Александър провежда и музикални медитации – Киртан, където посетителите имат възможност да усетят ефекта на пеенето на мантри под музикален съпровод. 

 

Практики

Дишане и медитация

Петък – 18:50-19:50

Виняса

Вторник – 19:10-20:25

Запиши се за
нашия бюлетин