fbpx

Айенгар Йога

Айенгар Йога

Айенгар Йога се фокусира върху правилното положение на тялото, за да се предотвратят болката и нараняванията от практикуващите Йога.
Тя е форма на Хатха Йога и използва колани, възглавници, столове и болстери, които да помагат на практикуващите при изпълнението на Асаните. Тези помощни средства осигуряват помощ и подкрепа на практикуващите да изпълняват Асаните лесно, безопасно и ефективно. Начинаещите в Йогата и хората с определени физически проблеми могат да се наслаждават на Айенгар Йогата, заради помощните средства.
Айенгар оказва ключово влияние за подобряването на физическото и духовно благосъстояние. Освен, че подобрява концентрацията и ви дава възможност да медитирате. Помага и за подобряването на издръжливостта, гъвкавостта, силата, координацията и баланса, подобрява и кръвообращението, повишава жизнеността, облекчава стреса, заздравява краката, подобрява позата, облекчава телесните болки и сензорни заболявания. Йога философията също е вплетена в Айенгар йогата, тъй като тя задоволява духовните потребности на практикуващите я.
Очакваме ви в District Mandala с Дания Аляева
Понеделник, Сряда и Петък от 12:30
Обмен: 15 лв.
Карти важат
Класа се провежда на руски и английски език

Предстоящи събития