fbpx

Балансиране на чакрите в седем седмици

Балансиране на чакрите в седем седмици

Започни 2024 с цялостно балансиране на енергийната си система в практиките по ин йога и рейки в Йога Дистрикт Амара.

В рамките на седем седмици ще работим с конкретни части на тялото за разтваряне на вътрешното напрежението и освобождаване на пространство, в което енергията, емоциите и всички телесни течности да се движат с лекота.

В практиките по рейки ще говорим за значението на енергийните центрове и за подходящи практики за тяхното балансиране, а след това, по време на рейки медитация, ще изчиствим и заредим съответния център енергийно.
В практиките по Ин йога и Майндфулнес ще работим с физическото тяло за отблокиране и задвижване на енергията във всеки от седемте основни центъра.

Всяка от седемте чакри е свързна с конкретни теми и техните проявления на външен и вътрешен план:
Първа чакра: Основата, на която градим всичко. Връзката ни с материалния свят, храната, парите, всичко, което можем да докоснем. Здравето на физическото тяло. Усещането за сигурност и стабилност.

Втора чакра: Връзката с емоциите. Умението да се отпускаме, да творим, да даваме и получаваме удоволствие. Сладостта от Живота.

Трета чакра: Умението да се задвижваме към целта. Усещане за увереност и лична сила. Извор на жизненост.

Четвърта чакра: Връзката със себе си и света. Умението да даваме и получаваме. Мястото, от което се отваряме за света. Там, където усещаме Любовта.

Пета чакра: Умението да изразяваме и отстояваме себе си. Комуникация и умението да казваме Истината.

Шеста чакра: Умението да виждаме това, което е. Освобождаване от илюзии и себелъжа, връзка с интуицията.

Седма чакра: Връзка с и осъзнаване на духовния свят. Въображение и Трансформация.

Водещ: Николета Теодосиева e йога преподавател и рейки терапевт, и води групови практики по йога, рейки и медитация. Занимава се с комуникация, обича да пътува и е безкрайно любопитна за всичко, свързано с човешкото тяло и душа. Съчетанието между физически и духовни практики е магията, която умее да твори с много любов.

✨Къде: Студио Амара
❤️ Кога: 12-ти януари, Петък, започваме в 18:10
✨ Запази мястото си тук: https://theyogadistrict.net/grafik-amara/
❤️ Цена: 18 лв., важат карти Мултиспорт и Coolfit