fbpx

Богинята в мен

Богинята в мен

Активиране на аспекта на нежност, мекота и милосърдие
Точно на Цветница,когато всичко цъфти и ухае невероятно ви каним да разцъфнем и ние заедно с пролетта. Заповядайте на една дълбока среща с вътрешна си богиня. Намерението ни е да се свържем със своята женственост и божествена красота , да встъпим в силата и мекотата си и да се преоткрием чрез движението, музиката и творчеството в едно блажено сетивно приключение, което ще премине в 3 фази в рамките на 4 часа.
Очаква ви:
Женска практика с Деви за активиране на нежността и мекотата.
Водена медитация от Деви с музика на живо от Илинка (хенг дръм и коши звънчета)
Медитативно рисуване на своята лична Богиня върху платно с Илинка
Женските аспекти на мекота, нежност, приемане и милосърдие са едни от най-слабо проявените днес. Затова избрахме да започнем тази поредица от срещи с различните аспекти на Богинята, точно с тези качества. В рамките на 4 часа ще се отпуснете и ще отворите недрата си, от където да избликнат като лечебни води тези красиви енергии, които ще въплътим и проявим в живота си. Ще си припомним колко е важно да бъдем на първо място мили и приемащи към себе си, а след това и към другите. Тези енергии са като балсам за самите нас и за тези, с които влизаме в контакт. Нежността и мекотата е велика женска сила, от която всяка от нас се нуждае и която е един безценен подарък за света в тези времена на отчуждение, изолация и страх.
В процеса на медитацията сме ви подготвили музика на живо. Ще ни подкрепя магията на коши звънчетата и нежния хенг дръмпо пътя на вдъхновението.
Рисуването с точки е древна аборигенска практика и свещенодействие. Със силата на нашето намерение и напътствията на Илинка всеки ще сътвори своя лична енергийна картина посветена на Богинята и нашата женственост. Ще разберем и какво символизират цветовете,които избираме.
Не е нужно да имате опит в рисуването.
Всички сме родени творци и Илинка ще ви помогне да преоткриете твореца в себе си
Ще рисуваме с акрилни бои върху платно(всички материали са осигурени)
Обмен: 50 лв
Местата са ограничени, запази своето на 0894488809