fbpx

Водици – ритуал за пречистване на миналото и наричане на бъдещето

Водици – ритуал за пречистване на миналото и наричане на бъдещето

Водици или Водокръщение (Богоявление, Йордановден) е голям български празник, който води началото си от дълбока древност, хиляди години преди Христа. Обредите извършвани в тези свещени 3 дни са свързани с действия и наричания, отправени към, от и за Водата. От дълбока древност предците ни са познавали силата на водата и са разчитали на нея – жива, мълчана и обичана. През тези дни те са говорили на водата, казвали са от какво имат нужда и какво искат да знаят, като се вярва че тя “слуша” най-силно точно тогава.
Паметта и силата на Наречената Вода, както и нейния силен ефект върху нашето здраве, учените откриват и започват да изследват едва през последните 15 години. Но това всъщност е познато на българите и други народи по света от векове!
Водата с нейната кристална структура има силата да запаметява информация, която при изпиване влиза в системата ни и има силата да преобразува според намерението.
Медицината на водата се активира по следния начин – с молитви, песни и намерения. Ние ще се погрижим да донесем вода от 3 извора, както е изначалната инструкция за светена вода, като ще я оставим цяла нощ на 5-ти под луната да се “умълчи”. С тази вода ще пеем и ще се молим с нашите намерения точно в 18:40 в център Мандала.
Ще направим процес за прошка с миналото, а след това ще продължим с медитация за свързване с дълбоките ни намерения, за да имаме яснота, когато ги отправяме към Духа на Водата.
В това отворено пространство ще поканим и други висши помощници, както и предците ни на силата, които да ни подкрепят в реализиране на най-смелите ни копнежи. Ще направим вътрешна крачка към онова, което е важно и съществено за нас и нашия път. И ще имаме повече сила да извървим външните стъпки в последствие.
Всеки ще може да отпие от нея в ритуала както и да си вземе за вкъщи за да освети своето пространство.
За целта си носете – специална чаша и бутилка.
Елате в настроение, чисти и добре облечени. Подгответе своите намерения и си намислете песен, ако имате!
Събитието ще бъде на дарения.
Изисква се предварително записване на 0894488809

Предстоящи събития