Въведение в Ащанга йога Майсор клас

Въведение в Ащанга йога Майсор клас

Ashtanga Yoga Shala & Yoga District Shazam представят
Едномесечен интензивен курс, чрез който ще навлезете в метода постепенно, безопасно и с достатъчно разбиране за максимум ефект. Курсът ще ви запознае с философията и теорията зад практиката, както и всичко, което е необходимо да знаете за Майсор класовете. Ще изградите практиката си постепенно, стъпка по стъпка под ръководството на Красен Стоянов и Цвета Кънчева от Ащанга йога шала. Двама учители, много индивидуално внимание. Това е най-добрия начин да започнете да практикувате. По време на интензивния курс за начинаещи ще бъдете въведени в системата на Ащанга виняса йога и заедно ще поставим фундамента на вашата лична практика. Ще се научим да се движим в синхрон с дъха ни и да следваме собствения ритъм в майсор класовете. Ще се учим на гъвкавост и адаптивност, за да можем да следваме ритъма на самия живот. Всичко това ще бъде структурирано в ясна последователност, чийто смисъл ще ни разкрие философския аспект на йога.
Курсът е подходящ за всички, както за начинаещи, така и за вече практикуващи йога и желаещи да навлязат по-дълбоко в тайнството на това велико учение.
КОГА: Курсът ще започне в СЪБОТА, 28 ноември, от 15:00 ч. до 18:00 ч. с въведение във философията и теорията зад практиката. В НЕДЕЛЯ, 29 ноември от 10:00 ч. до 13:00 ч. ще се запознаем със слънчевите поздрави (гръбнака на практиката) и ще продължи с 24 практики до 30ти декември, всеки ден без неделя.
Лекцията в събота и уъркшопа в неделя ще се проведат в  Ashtanga Yoga Shala
Практиките ще се провеждат в Yoga District Shazam. Може да изберете кога да практикувате в рамките на сутрешна сесия от 7:30 до 10:00 ч.
Това е индивидуална практика и можете да дойдете когато пожелаете в рамките на сесията ( в 8:47 например). За някои практиката ще бъде 30 минути, за други 90. Много удобно, нали? 🙂
ЦЕНА: Въведение + 25 практики – 300лв. (за притежателите на карти на Мултиспорт – 120лв. за теоритичната и практична част на 28 и 29 януари и посещение на практиките през месеца с отчитане на картата). Местата са ограничени и е необходимо предварително записване.
За Цвета и Красен
Цвета Кънчева и Красен Стоянов създават и преподават в Ashtanga Yoga Shala, първото място в България, където Ащанга йога се преподава по традиционния, автентичен метод, наречен Майсор. Вътрешна потребност и детска любознателност срещат Цвета с йога, когато е още 10-годишна, а впоследствие се разгръща като отдаден йога последовател и преподавател. Красен се влюбва в Ащанга още след първата среща с нея. През годините на интензивно обучение в Индия, Тайланд, Бали и Европа имат късмета да се докоснат до редица утвърдени световни учители като: Грегор Майел, Тай Ландрум, Ларуга Глейзър, Дейвид Робсън, Манджу Джойс, Петри Райзинен, Грета Суарез, Шармила Десай, Кристофър Кон, Майкъл Шаборт. Учили са йога анатомия от Стю Гърлинг.
За повече информация относно практиката, метода на преподаване, учителите, моля, разгледайте https://ashtangayogashala.bg/ .
Намасте!
Записване +359 890 511 609    Йога Дистрикт Шазам
                   +359 896 762 764   Красен Стоянов