fbpx

Готови ли сте да опитате? INNERDANCE клас/ групова сесия София

Готови ли сте да опитате? INNERDANCE клас/ групова сесия София

✅Искаш ли да опиташ Innerdance?
Защо ли?
Защото Innerdance може да ти помогне да осъзнаеш и изразиш своите нужди, както и да откриеш начини за тяхното задоволяване. Може да преживееш различни емоции, които да ти помогнат да видиш какво ти липсва и какви са истинските ти желания, и да преодолееш вътрешните си ограничения за да ги осъществиш.
Защото Innerdance може да задоволи нуждата ти за вътрешно усещане на свързаност и цялостност. Можеш да откриеш своето вътрешно пространство, да се откъснеш от стреса и напрежението, да се свържеш с интуицията си и да осъзнаеш своята връзка с квантовото поле и всички живи същества.
Innerdance може да ти помогне да изпиташ по-голяма свобода, смисъл и цел в живота си. Освен това, може да подпомогне процеса на изцеление на физическо, емоционално и духовно ниво.
В крайна сметка, Innerdance може да е един от начините да постигнеш благополучие и хармония в живота си. Той е ефективен инструмент за личностно развитие и превръщане на нуждите на човека в действия, които водят до по-голямо удовлетворение и щастие.
✅ Само с вашето ДОВЕРИЕ и предаване на процеса, вяра във вселенската грижа можете да постигнете много: да се свържете с пълния си потенциал, с вътрешния аз, със светлината си; да сте по-фокусирани, да имате по-добра умствена яснота, по-голяма креативност, повече енергия, да развиете интуицията си; балансира сексуалността ви; отвежда ви до състояния на мир и хармония; разширява съзнанието и така отваря нови възможности, нови начини и нови идеи да живеете живота, който наистина искате.
✅ По време на сесия ще ви поканя да се отпуснете легнали в поза шавасана, със затворени очи. Ще звучи специално подготвен плейлист музика, за да се засили процеса и тялото ви ще свърши останалото в момента, в който се отворите, за да усетите енергията си.
Не е нужно да знаете нищо за енергиите, нито да сте практикували нещо преди това. Просто трябва да се доверите и да се предадете на енергията си и тя ще тече за вас, за да отключите, освободите и получите това, от което се нуждаете точно в този момент.
Колкото повече се отворите за преживяването, толкова по-освобождаваща и трансформираща ще бъде сесията.
✅Кога? На 23.04.2023, 12.00ч , София, Yoga District Amara
☑ Това е групов клас/сесия. Местата могат да бъдат гарантирани само след предварително записване!
☑ Препоръчително е да не се приема тежка храна няколко часа преди класа. Добре е да си носите вода. В залата е посигурено необходимото, но при желание си носете лична постелка за йога и леко одеяло.
☑ За участие: 65,00лв. Отстъпка за членовете на клуба.
☑ За повече информация и записване:
тел./ Viber/ WatsApp +359887627734 и в студиото.

Предстоящи събития