fbpx

Градски “Джулай” с Филми и Йога

Градски “Джулай” с Филми и Йога

☀️❤️Какви са ви плановете за Джулая?
🙈Ако и вие, като нас не можете да отскочите до морето за посрещането на изгрева, ви предлагаме алтернатива – да посрещнем първите лъчи на Юлското слънце ( в събота 😃) от терасата на Мандала и Сурия Намаскар инициация.
🐥🍿🎬Ще прекараме вечерта в разговори и гледане на филми с духовна и натуралистична насоченост – ще има музика и мантри, ще започнем късно и ще приключим рано, а хубавата обстановка и добрата компания е гарантирана.🌈
За вашата вечер и сутрин ще се погрижат прекрасните ни Преподаватели Дани Липчев и Грета Пенчева.
За Дани накратко – йогист, моторист и терапевт, който използва своята китара в живота, като умело съчетава духовността и реалността. Освен с неговите практики, той е способен да ви накара да притихнете под мелодията на неговата китара и медитативния му глас. Живял е къде ли не, от Варна та чак до Япония. Човек с много опит и знания, който ще сподели с вас някои от инициациите в йога.
За Грета, йогата и танца за нея са едно, тя води Дао Йога, но освен йога практиките, умело съчетава ритъма на живота, чрез многото творчески продукции и представления, които прави.
С хубава сутрешна Дао йога практика, Грета ще ви покаже как да се движите (танцувате във живота) с лекота между покоя и действието.
Живота на Канарските острови при Грета е оставил ярка следа на слънце в нея и мелодии на испански ритми.Не е изключено някоя испанка балада да попее или изтанцува тази вечер с вас.
✨Програма :
22:00 – нагласяме проектора и подготвяме пуканките
22:10 – чай, кафе, какао и други ободряващи (не успокояващи) питиета ще ви бъдат предоставени
🙈22:22- Теглим томбола( избирате прожекцията)
🎬22:30 – след кратко запознанство, наместваме възглавничките, раздаваме одеялата и се отдаваме на първата прожекция.
12:30 – пиш пауза, тиха музика и дискусия
01:00 – Ом Инициация – свързване с индивидуалната и груповата вибрация
🎬02:00 – Втора прожекция – отваряме вторите пуканки, наливаме втората топла напитка и пускаме втория филм .
🎶04:00 – Музика и йога практика –
☀️05:30 – първите слънчеви лъчи започват да се виждат в далечината – Поклоните към Слънцето могат да започнат – по традиция се изпълняват 108 пъти – но всеки ще може да практикува толкова – колкото има възможност и желание.
☀️☀️06:30 – пожелаваме си прекрасен ден и отиваме да закусваме!
ето и предложенията за готови филми, който в самата вечер ще изберем – Baraka, Nosso Lar, Life of Pi, Soul, Whale Rider, The little Buddha.
Коментирайте i ваш любим ‘’spiritual’’ & ‘’awaking’’ филм и ще го добавим в списъка за теглене.
Да! Знаем че не е официалния Джулай Морнинг, но е по важно да си прекараме добре отколкото да робуваме на стигми.