fbpx

Дихателни техники и Медитация с планетарен гонг

Дихателни техники и Медитация с планетарен гонг

Приятели,
каним ви на практика с Дихателни техники и гонг медитация в студио Мандала.
Ще започнем с леки прочистващи енергийните канали дихателни упражнения, които да настроят финното и да отпуснат физическото тяло, така че лечебните хармонични вибрации на гонга да проникнат по дълбоко и качествено.

Гонга е създаден от благородни метали и настроен на честотата на планетата Меркурий.
Докато сте в шавасана, Георги Ранчев ще се погрижи за нежното космическо астрално пътешествие с хармоничните звуци на лечебния гонг, за да пречистите вибрационното си поле и да започнете седмицата с лекота и вътрешно съзерцание.

Медитацията с планетарен гонг е форма на звукова терапия, която използва вибрациите и резонанса на гонга, за да помогне на хората да постигнат релаксация, самосъзнание и духовно пробуждане.

Планетарните гонгове са настроени така, че да резонират с честотите на различните планети в Слънчевата система, което се смята, че помага за създаване на уникални вибрационни качества, свързани със съответните планетарни енергии.

‍♂️Събитието е част от месеца на учението.
Предизвикваме тези от вас, които по-трудно се отпускат и медитацията не е нещо, което прилагат често в ежедневието си. Чрез притихването и различната настройка може да научите нови неща за вашата същност, да получите нови усещания във вашето тяло.

Заповядайте!
11.09 – Yoga District Mandala – 19:50

Паричен обмен: 18 лв.
Важат карти Multisport и Cool Fit
За да гарантирате своето участие, препоръчваме ви да запазите място на тел. +359 89 448 8809
или от графика на МАНДАЛА: https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/