fbpx

Екстатични танци – Solar Magick

Екстатични танци – Solar Magick

Каня те в измерението на фината соларна енергия. Да почетем заедно мъжкия принцип с танци и музика в споделено пространство.
Лятното слънцестоене е най-дългият ден в годината за нас. В този момент нашето полукълбо се насища с мъжка, соларна, ян енергия. Телата ни се отварят за фините измерения, за разширението, разгръщането на потенциала ни и за най-висшите аспекти на сътворението.
В края на този ден ще почетем Слънцето в нас и извън нас с дъха, движението и покоя си. Ще танцуваме точно в часовете, когато слънцето залязва, за да се насладим на последните му лъчи и да позволим на телата си да се наситят с огнената му енергия.
Ще започнем практиката си с благодарност за изминалите месеци на 2021 и с поставяне на намерение за това, което предстои. Продължаваме с медитация за разгръщане на соларната енергия в нас, която ще бъде последвана от танцово пътешествие.
В началото на практика заедно ще направим Слънчев олтар. Можеш да донесеш всякакви предмети, цветя, аромати или растения, които искаш да оставиш на него.
Ще танцуваме в зала Ин на Йога Дистрикт Мандала, за да можем да се насладим напълно на слънцето от тераста на залата.
Кога: 21.06, 20:00-22:00
Къде: Yoga District Mandala
Водещ: Симона
Обмен: 25 лв

Предстоящи събития