fbpx

Енергиен баланс – Път и посока

Енергиен баланс – Път и посока

Любов е Чувство, не Емоция
Любов е Мъдрост
Любов е Чистота на Намеренията
Любов е Разширяване
Желаете ли да се върнете към себе си, към своята градивна и съзидателна природа на здраве и благосъстояние?
Ползи и умения, които ще придобиете с участието си в класа:
– Чувство за връзка с естествения свят
– Осъзнаване на тялото
– Повишаване на гъвкавостта; фокус, координация, сила
– Намаляване на тревожността и стреса
– Емоционална саморегулация
– Устойчивост
– Увереност
– Подкрепа за спокоен и здравословен сън
Практиката Мандала е Грижа, Разтваряне.
Това е процес – Сакрална среща със себе си. Този процес не изисква време, не се случва в резултат на някакви външни технически ръководства.
Това е като среща с Любовта – не може да бъде планирана. Тази среща произхожда в доверие, тя произхожда в съединяване отвъд представите и се случва изненадващо.
Чрез практиката ние преминаваме през всички цикли от раждането до смъртта и влизаме в дълбок резонанс с цялото, в дълбоко приемане и преживяване на цялото.
Това не е ментално знание, не e знание от книгите. Това е пряко преживяване на собствения опит, за това, че имаме тяло ,че дишаме ,че има моя истина ,че има мое присъствие.
Port De Bras, /french: “carriage of the arms”/, in classical ballet, both the general arm movements of a dancer and a designated set of exercises designed to improve the quality of these movements. The port de bras of classical ballet is meant to be a graceful and harmonious accent to the movements of the legs.
Програмата “Port De Bras Club System“, се основава на балетни движения, обединяващи в себе си елементи от йога, пилатес, стречинг и тай-чи.
Чрез правилно дишане и динамична релаксация се развива гъвкавост и пластика, баланс и елегантност на тялото и движенията.
Преподаватели:
Малина Мали е преподавател и квалифициран треньор по практиката Мандала и разкриване на женското тяло.
Познанията и опитът и са в сферата на личностното израстване чрез индивидуални сесии.
Елена Стоянова е преподавател и квалифициран инструктор по кардио и стречинг програми като KombatXtreme и Port De Bras. Опитът и знанията й обхващат също динамичен стречинг, йога и дихателни упражнения. Професионалната квалификация на Елена е в сферата на психологията. Направлението, в което специализира след бакалавърската си степен, е спортна психология в НСА “Васил Левски”.
Продължителност 120 мин