fbpx

Енергиен душ с Изис Сейким и Каруна Рейки

Енергиен душ с Изис Сейким и Каруна Рейки

Рейки е Универсалната жизнена енергия.
Още от дълбока древност посветени хора (жреци) извършват лечебни ритуали с нея. Впоследствие това познание изчезва и през 20 век отново е спонтанно канализирано от различни учители, първият от които е Микао Усуи. Неговата система се използва дори от японската армия като основно средство за лечение.
Каруна Рейки носи в себе си лечебната сила на Състраданието, което в потока на Безусловната Любов води до Просветление. Използват се символи за лечение на кармични обременености и интегриране на здравословни за получаващия намерения и програми.
Изис Сейким е разновидност на Рейки, която в буквален превод означава МОЩТА на ИЗИДА. Тази енергия е нежна и ефирна, но въздействието й е дълбоко трансформативно върху всички наши тела. Сякаш нежен вятър преминава през вас и прочиства всякакви негативни модели, чужди влияния, мисъл-форми и енергийни шлаки, отваряйки сетивата ви за Любовта, Хармонията, Здравето и Благополучието.
Лечебната сесия протича на 3 етапа:
Въвеждащ разговор; даване на разрешение да получите енергия; задаване на намерение и подходяща за вас здравословна програма;
Потапяне в енергията – пречистване; интегриране на вашите намерения и здравословни програми; повишаване на вибрациятта ви;
Обсъждане на преживяването и задаване на посоки за самостоятелна работа.
Не се изисква предварителна подготовка или специфично облекло.
Водещ: Диана Симеонова – Рейки Мастер, изучавала и практикуваща Психология, Астропсихология, Теате, Каруна Рейки, Изис Сейким, Кристалотерапия и др.
====== Място на събитието =======
ПРАКТИКИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ДИСТАНЦИОННО , резервация за участие може да направите най-късно 1 час преди събитието , като оставите и вашият телефонен номер, за да се свържем и потеърдим Вашето участие !
ВСЕКИ ВКЛЮЧИЛ СЕ В ДИСТАНЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ НА 20 и 27 декември ( онлайн записване в Амара ) И 28 ДЕКЕМВРИ ( онлайн записване в Мандала )  ЩЕ ПОЛУЧИ ЗА ВСЯКО СВОЕ УЧАСТИЕ x1 БОНУС БЕЗПЛАТНА ДИСТАНЦИОННА ПРАКТИКА НА 24.12 и 31.12 от 17:00 – 17:30 ч.
Цена: 13 лв.
ЗАПИСВАНЕ +359 894 488 809 или чрез онлайн регистрация

Предстоящи събития