fbpx

Женска алхимия – кръг и практика

Женска алхимия – кръг и практика

Kаня те да дойдеш с мен във вътрешната си гора, където е порталът към скритите светове. Сега, когато Персефона слезе в Подземното царство, ние жените на земята сме приканени да направим същото. Да преминем през невидимата мембрана и да се потопим в свят на мистика и дълбока трансформация.
Но затова трябва да отидем в гората. Тя е символ на неизвестното, на подсъзнанието ни. Всяка жена, която иска да преживее нещо ново и различно трябва да се осмели да прекрачи границата и да навлезе в тъмната гора. Да се довери на непредвидимото и на силата, която я води в мрака.
Улисани в ежедневието ние рядко спираме, за да преработим наличните ни емоции, както и миналите преживявания. На нивото на ума сме справящи се, продуктивни и умели в маневрите, но колко от нас истински откликват на поривите на сърцето си, дори когато то умело ги води през тъмните лабиринти на неизвестното?
В тази сесия ще те поканя изцяло в света на сетивата, където е заключен целия ни потенциал. За да умееш да проявяваш от място на чисто вътрешно намерение, трябва да филтрираш вътрешното пространство от всичко токсично, което проявява в живота ти ниско вибриращи ситуации.
За да станеш магнит за всичко прекрасно, трябва да умееш правилно да се настройваш, да се пречистваш и отпускаш и най-вече да допускаш.
Ние сме естествено магнетични и излъчващи, това са двата аспекта на ин и ян енергията. За да можем да преживяваме тотално женската си същина е важно да знаем как да се магнетизираме, да ставаме притегляща сила, която привлича и материализира копнежите на сърцата ни не от нивото на желанията, а от дълбините на утробата и пещерата на сърцето си.
Точно както гравитацията на Земята ни задържа върху нея и позволява на телата ни да релаксират, така и нашето собствено привличане е сила, която можем съзнателно да отключим и направляваме, за да проявяваме в живота си съзнателно намеренията си, вместо несъзнателно да привличаме страховете си.
Обещавам ти едни магически 2 часа, в които ще се потопиш в дълбините си и ще изплуваш обновена. Ще настроиш енергията си на правилната честота, така че на идното Новолуние на 3-ти да проявяваш с чисто намерение и ясно съзнание.
Ела, ела в гората…
потопи се в тъмнината.
Ще намериш светъл дар.
Ще активираш вътрешния си олтар.
Ела, ела в гората…
да посрещнеш там зората.
Ще отхапеш 6 зърна от нар,
очи в очи ще срещнеш тъмния цар.
Ще прегърнеш страха.
Ще откриеш мира.
Ела, ела в гората.
Довери се на тъмата.
Тя е пътят към светлината.
Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi
Ако разполагаш с йони яйце го вложи. Ако не, можеш да ми поръчаш и ще нося на място. Разполагам с няколко опалита в момента.
Обмен: 30 лв
Начин на плащане:
револют – 0894488808
PayPal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева