fbpx

Женска Алхимия – кръщение със Златната Земя

Женска Алхимия – кръщение със Златната Земя

Земя, въздух, огън, вода,
ела, ела, ела, ела
В този последен етап от алхимичния процес ще преоткрием себе си на една по-висока октава.
Коагулацията е етапът, в който отключваме пълния си потенциал в коронната чакра.
Разбира се това не е възможно да се случи в 4 сесии и е една безкрайна спирала, по който се движим.
Това е процесът на изграждане на златното ни тяло от светлина, одухотворяването на материята.
В този етап дуалността вече не съществува и ние се установяваме в единното поле.
В този етап в тялото ни нахлуват мощни висши светлинни енергии, които преобразуват и лекуват физическото ни тяло.
Това е възкресението на Душата, поканата ни тя да заеме цялото тяло.
Чрез процеса на вътрешна алхимия и трансформация вие ще разберете важността на основната човешка природа и его умът, който е основата и трамплинът към по-високите равнини на съществуване. Ако Вселената е енергия във вибрация, тогава триенето, създадено от по-ниските състояния на ума и емоциите, може да се използва за задвижване на човек нагоре чрез обединяване на енергиите, трансформиране на енергиите и научаване да премествате енергиите към по-високите чакри. Самоуправлението изисква време и ежедневна практика и е постоянен начин на живот да се стремиш към по-високо съзнание.
Коагулацията е последното състояние на вътрешната алхимична практика, но никога не спирате душевния растеж и ученето. Има още по-високи състояния, които трябва да постигнете, докато растете в светлината и любовта, ще задържите честотата на вибрациите, с които можете да се справите в материята.
В тези женски алхимични кръгове чрез практика, споделяне и техники за преобразуване ще можем да адресираме блокажите и да ги превърнем в потентна почва за растеж и изграждане на живот в наслада.
Защо работата с елементите е толкова важна за всяка жена?
Елементите са градивните единици на телата ни. Източните холистични медицини – ТКМ и Аюрведа ни учат, че всичко във Вселената е съвкупност от елементите в различна пропорция. Елементите са свързани с посоките, със сезоните и с различни архетипни енергии и качества, които ние проявяваме в живота си. За да се чувстваме цялостни на биологично и духовно ниво е важно елементите да са в добра пропорция в нас.
Важно е да мислим за елементите като за интелигентни сили, които нямат само физическо проявление.
Елементите са свързани и с алхимичните процеси, през които минаваме в житейския си цикъл. Всяка от нас като жена минава през Кръщение с Огън, Вода, Въздух и Земя. Във вътрешната алхимия, тези фази са познати като Калцинация, Солюция, Сублимация (сепарация) и Коагулация.
Калцинацията е етапът на пречистване и изгаряне на старите структури, Солюцията е етапът на сливане и приемане на идентичността ни, която е живяла в ограниченията, Сублимацията е етапът на разграничаване от тази идентичност и Коагулацията е изграждане на нова такава.
Тези определени архетипни фази, които имат за цел да претопят егото ни и да ни изчистят от натрупаните през живота ограничаващи вярвания, деструктивни модели и тежки енергии.
Бъди облечена в златната гама с дрехи. Избягвай прилепнали дрехи, а анцузите и спортните екипи са направо забранени :))
Вземи златната си природа и ела да се въздигнеш до измеренията на Духа.
Къде: Yoga District Mandalа
Местата са ограничени, заяви своето на 0894488809
Обмен: 25 лв. Карти не важат.
Водеща Деви – deviflow.com/devi

Предстоящи събития