fbpx

Женска алхимия – кръщение със златна Земя

Женска алхимия – кръщение със златна Земя

В този последен етап от алхимичния процес ще преоткрием себе си на една по-висока октава.
Коагулацията е етапът, в който отключваме пълния си потенциал в коронната чакра. Разбира се това не е възможно да се случи в 4 сесии и е една безкрайна спирала, по който се движим.
Това е процесът на изграждане на златното ни тяло от светлина, одухотворяването на материята. В този етап дуалността вече не съществува и ние се установяваме в единното поле.
В този етап в тялото ни нахлуват мощни висши светлинни енергии, които преобразуват и лекуват физическото ни тяло. Това е възкресението на Душата, поканата ни тя да заеме цялото тяло. Това е етапът, в който сме в пълен вътрешен и външен синхрон и в нас се отключват буквално магически сили. По време на коагулацията духовната светлина е постоянен носител на висше съзнание, което зарежда и хармонизира целият физически материал. Това е и одухотворената мозъчна амброзия, бракът на хипофизата, епифизата и тимусната жлеза. По-високите честотни вибрации, които просветляват съзнанието и създават светлинно тяло, което прониква във физическото. Това обновява и регенерира вътрешните органи и забавя процеса на стареене.
В тези женски алхимични кръгове чрез практика, споделяне и техники за преобразуване ще можем да адресираме блокажите и да ги превърнем в потентна почва за растеж и изграждане на живот в наслада.
Защо работата с елементите е толкова важна за всяка жена?
Елементите са градивните единици на телата ни. Източните холистични медицини – ТКМ и Аюрведа ни учат, че всичко във Вселената е съвкупност от елементите в различна пропорция. Елементите са свързани с посоките, със сезоните и с различни архетипни енергии и качества, които ние проявяваме в живота си. За да се чувстваме цялостни на биологично и духовно ниво е важно елементите да са в добра пропорция в нас.
Важно е да мислим за елементите като за интелигентни сили, които нямат само физическо проявление.
Елементите са свързани и с алхимичните процеси, през които минаваме в житейския си цикъл. Всяка от нас като жена минава през Кръщение с Огън, Вода, Въздух и Земя. Във вътрешната алхимия, тези фази са познати като Калцинация, Солюция, Сублимация (сепарация) и Коагулация.
Калцинацията е етапът на пречистване и изгаряне на старите структури, Солюцията е етапът на сливане и приемане на идентичността ни, която е живяла в ограниченията, Сублимацията е етапът на разграничаване от тази идентичност и Коагулацията е изграждане на нова такава.
Тези определени архетипни фази, които имат за цел да претопят егото ни и да ни изчистят от натрупаните през живота ограничаващи вярвания, деструктивни модели и тежки енергии.
Бъди облечена в златната гама с дрехи. Избягвай прилепнали дрехи, а анцузите и спортните екипи са направо забранени :))
Вземи златната си природа и ела да се въздигнеш до измеренията на Духа.
Къде: Yoga District Mandala
Събота 19.02.22 от 11:11 до 13:13 ч.
Местата са ограничени, заяви своето на 0894488809
Обмен: 20 лв. Карти не важат.
Водеща Деви – deviflow.com/devi

Предстоящи събития