fbpx

Женски кръг “Акашови записи, Йога нидра и медитация с тибетски купи”

Женски кръг “Акашови записи, Йога нидра и медитация с тибетски купи”

“Душата ни прави дарове към нас чрез импулсите на сърцето и интуицията, чрез любовта и невидимото измерение на душата – дълбока, бликаща, всеобхватна, изпълваща те изцяло.
Нейните ресурси са Притихването, Покоя, Отделянето в тишина, Мечтаенето, нежното и крехко състояние на баланс и хармония, моментите на отдаденост, миговете на силна страст…..
Интуицията се прояснява, когато се готови – са я чуем, да я уважим, да й отдадем заслуженото място в нашия настоящ живот. Защото интуицията е нашето ковчеже, скрило най-дълбоките и съкровени тайни за нас самите…Интуицията Е, тя е там, вътре, тя е импулса, нежната светкавица, както обичам да я наричам, който долавяш в областта на сърцето и/или в центъра на челото си, в енрегияния център на вътрешното ти „зрение”!
Душата ни заслужава да я Приемем и Чуем!
Понякога имаме нужда от насока, от внимателна ръка, която да ни поведе навътре, към себе си!” …. с обич, Илиана
♥️♥️♥️И ето в сега в предстоящото ПълноЛуние в Козирог, ние – Лора и Илиана обединяваме своите умения, за да случим Женски кръг, в който ще се доверим на вътрешния си глас.
В събитието ще проведем:
– женски кръг на споделяне
– връзка с духовните ни водачи, през Акашовите записи
– Йога нидра с тибетски купи – чрез, която да се настроим на силните енергийни честоти! Пълнолунието е фаза с огромен потенциал за личното и духовното ни развитие и момент, в който можем да използваме, за да простим и пуснем нездравословните връзки и емоции, и така да отворим ново, чисто пространство за развитие.
Отворете сетивата си! Нищо не е случайно, затова поддържайте отворено съзнанието си, оглеждайте за знаци!
♥️♥️♥️Груповата женска енергия дава сила на душата ни – да усетим и “чуем” напътствията на светлите същества и водачи, насочващи ни през нашата интуиция!
А вълшебните звуци на тибетските купи лекуват, възстановявавт и балансират нашите енергийни центрове!
🙏♥️ Лори и Илиана
♥️♥️♥️Обмен за събитието: 20.00 лв.
Запази своето място през страницата на център Мандала.

Предстоящи събития