fbpx

Женски кръг “Екстатична жена”

Женски кръг “Екстатична жена”

Всички искаме да бъдем щастливи, леки, ефирни, радостни и екстатични, но колко от нас си позволяват това измерение? А знаем ли пътя до там?
Истината е, че за да стигнем до измерението на екстаза, трябва да преминем през долината на болката – собствената и на жените преди нас. Толкова много болка сме скрили в телата си и я избягваме, а само ако знаехме, че това са безкрайни залежи от екстаз, ако работим за преобразуването и.
Каня те на един женски кръг, в който преминем през сянката на болката, за да се докоснем до насладата от живота, която се разкрива на онези, дръзнали да излязат от цикъла на житейското страдание. Ние сме многоизмерни същества, които едновременно съществуват в много измерения и на много нива, но материалният свят като най-плътен ни държи вплетени в измерението на болката или удоволствието. Това са двете крайности между които се разиграва човешкият живот.
🌹В тази практика чрез телата си ще се докоснем до пространството вътре в нас, което е портал към едно екстатичното измерение – утробата. Когато една жена работи със сексуалната си енергия и я концентрира в утробата, тя създава буквално едно физическо поле на сладост в тялото си, което я подхранва. От този граал, пълен със сладка субстанция, тя може да лекува менталното, емоционалното и физическото си тяло.
🌹Ще използваме насладата и екстаза като медицина, за да достигнем до онова състояние на свобода, което е основата на всеки наш копнеж.
👉🏻В първата част на тази сесия ще:
Се свържем с болката, която носим, за да я видим и признаем и да я преобразуваме чрез констелация и работа с топки в областта на корема.
👉🏻Във втората част ще използваме освободеният заряд от болката ни, за да го трансформираме в океан от блаженство чрез женски тантра практики.
Ако имаш йони яйце, можеш да го носиш (не е задължително)
Водеща: Деви – deviflow.com/devi
Обмен: 35лв.
За записване:
Моля заплатете сумата по един от трите начина и изпратете платежното на мейла deviflow108@gmail.com
Начини на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева