fbpx

Женски кръг Мъдрост Пълнолуние в Козирог

Женски кръг Мъдрост Пълнолуние в Козирог

Мъдростта на елемента Земя се изразява в свещената Мъдрост, знание, практичността, стабилността, основата, символите, ритуалите, търпението, материалното проявление, растежа, просперитета, преподаването и ученето, всеобхватната грижа на майката Земя, природната магия, защитата.
Активни са коренна и теменна чакра. Подходящо е за медитации, които заземяват и водят до проясняване, разбиране и осъзнаване, а също и до балансиране, лично израстване и лична реализация.
Можете да използвате всякакви символи на Земята: например минерали – оникс, яспис, зелен нефрит, аметист, опушен кварц – и всякакви други, които ви привличат според целите ви; издялани пръчки и други форми от дървета и кори, също вкаменелости, пръст, сол, глина, злато, сребро.
Това е 10-ият астрологичен знак в зодиака и представен от изображение на козел – символ, основан на най-стария бог на мъдростта и водите на шумерите Енки.
Като земен знак, Козирозите са практични, търпеливи и трудолюбиви по природа.
Заповядайте на нашия женски кръг, свързан с темата за Мъдростта 🙏♥️
“Мъдростта е сила, която всеки може да придобие не изведнъж, но постепенно, с течение на времето. Мъдростта е нещо повече от знанието. Тя е абсолютна; в нея няма никакви заблуждения, никакви теории. С мъдрост търсим истината на нещата. Който търси истината, има повече светлина. И който мисли, в мозъка му има повече светлина. Светлината е свързана с истината, а истината е подбудителен мотив в мъдростта. Мъдростта е път за всички, на които Бог се изявява, които се учат да служат на Бога. Единственият път, който води към знанието, е Мъдростта.
Всичко във вселената е разумно. Умът е, който управлява проявлението. Бог постоянно мисли за нас и ние постоянно трябва да мислим за Него. Бъди чист като светлината. Прозрачен като водата. Обилен като Любовта. Светъл като Истината. Хармоничен като Мъдростта. Устойчив като Добродетелта.”
Беинса Дуно
Водещи: Лора и Ралица
Обмен: 20.00 лв.
Запази своето място през страницата на център Мандала.

Предстоящи събития