fbpx

Женски кръг на споделянето и подкрепата

Женски кръг на споделянето и подкрепата

Каня ви на женски кръг на споделянето и подкрепата, където всяка седмица ще имаме различна тема.
Здравей, аз съм Барбара и преди около 5 години за първи път попаднах на женски кръг в студио Мандала. Тогава това място се превърна в мое убежище и мястото където се изправих осъзнато, за първи път, лице в лице с емоционалните си блокажи, страховете си и детските си травми. Започнах да изследвам енергията си. Запознах се с Астрология, Хюман дизайн, констелации и медитации и започнах да ги изучавам, тествам и да ги живея, да експериментирам с тях.
Години по-късно се връщам в любимото си студио и залата откъдето започна всичко, за да споделя с вас наученото до момента и да открия едно пространство в което жени могат да посветят един час на себе си, на свързване с други жени, споделяне, търсене и получаване на отговори. За целта обменяме информация, използваме карти Таро и оракулски карти, говорим си за астрология и езотерика, правим дихателни упражнения и медитираме.
През седмиците заедно ще изследваме различни територии на нашата душа и ще си служим с различни езотерични инструменти. Оставям отворена вратата за експерименти на база нуждите ни в настоящия и конкретен момент, но в остатъка от месец август ни предстои да изследваме по план следните теми:
20.08 -Хюман дизайн уъркшоп + медитация свързване със себе си – Предварително записване по телефон или на съобщение с Вашата дата на раждане, за да генерирам Вашият Бодиграф
27.08 Таро, Астрология и Нумерология, да зададем въпроси и да получим отговори – Предварително записване по телефон или на съобщение, за да изчисля числото на вашия път на живота
03.09 Тема Връзки-Изчистваща медитация от блокажи и стари енергийни връзки и поставяне на нови намерения за манифестиране на перфектното партньорство.
Специално облекло за кръговете не се изисква, облечете се удобно или така, че да подчертаете женската си енергия. ❤
Очаквам ви!
Обмен: 18 лв; Карти Мултиспорт и Кулфит важат
За записване: 0876 222 512; 0894488809
или от графика на МАНДАЛА: https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/

Предстоящи събития