fbpx

Живот БЕЗ БОЛКА

Живот БЕЗ БОЛКА

✨ Болката е един от най-честите проблеми на човечеството. Тя идва, за да ни покаже, че нещо не е наред, че нещо в нас има нужда от внимание и от лечение. Но всеки лекар-специалист оказва помощ на пациента, лекувайки САМО тези функционални нарушения, които умее да открива. И САМО по метода, в който е обучаван, осланяйки се на общоприети (но често не особено ефективни) работни протоколи. Т.е. всеки прави, каквото може и се надява това да помогне…

Междувременно съвременните аналгетици стават все по-съвършени. Но те НЕ ЛЕКУВАТ! А само подтискат болката. Да, никой не обича да го боли. Но болката е там, защото… ТЯЛОТО ВИКА ЗА ПОМОЩ!

✨ Човешкото тяло е една съвършена система. И както всяка система то се стреми към баланс. А балансът се случва чрез компенсации. Една част или система някъде се претоварва и изключва или чупи и веднага друга част или система поема нейните функции, опитвайки се да компенсира. Следва поредното претоварване и… БОЛКА! Да много често болката е НЕ там, където е възникнал проблема, а на мястото, където се случва компенсацията. Именно поради тази причина, когато отидем на някаква мануална терапия например с оплаквания за болки в кръста или гърба, дори и да ни помогне, то е ВРЕМЕННО. Защото повечето терапевти лекуват следствието (компенсацията), а не ПРИЧИНАТА за болката.

✨ И ето тук на помощ идва Приложната кинезиология. Тя вижда тялото в неговата ЦЯЛОСТ – съвършена система. Тук терапевтът не се опитва да наложи знанията си и гледната си точка, а осъзнато разговаря с тялото – разпитвайки го за неговите болки и за начините, по които то самото желае да бъде излекувано. Защото нашите тела знаят ВСИЧКО за нас. Просто ние рядко се сещаме да ги питаме и още по-рядко ги чуваме. Предполагайки, че знаем какво имат да кажат. Но предположенията са основно оръжие на невежеството, а невежеството е майката на всички болки…

✨ В този уъркшоп ние те каним да се запознаеш със своето собствено тяло. Да чуеш:

– КЪДЕ го боли,

– КАКВО ти казва с тази болка и

– КАК желае да бъде излекувано.

✨ И след това, ако желаеш, можеш да помогнеш и на хората, КОИТО ОБИЧАШ!

====== Място на събитието =======

Гр. София, Йога Дистрикт Мандала

За записване и въпроси:

Диана Симеонова – 0898 591 150

Енергиен обмен:

✨ Единичен билет – 60 лв.

✨ Билет за двама – 90 лв.

ПОДАРЪК – стойността на билета можете да ползвате като ОТСТЪПКА от цената на предстоящото двудневно обучение през лятото на 2024!

Не се изисква предварителна подготовка или специфично облекло, но е добре да си носите тефтер и химикалка.

Водещи:

✨ Д-р Уляна Бержарова – доктор-кинезитерапевт, специалист по приложна кинезиология, мануален терапевт, ръководител и основател на Школа по приложна кинезиология «Рефлекс» и школа «Rеady Health».

Сайт: https://apkbg.com/

✨ Серж – практикуващ кинезиолог, преподавател по Йога и Тантра, използва инструментите на Деарморинг, Сексуално-процесуална Психология и Енергийни Практики. Психо-соматика и Сомато-психика.