fbpx

Звукотерапия

Звукотерапия

Малко повече за това, какво е часът ЗВУКОТЕРАПИЯ и какво е природния глас?
За да се обясни добре, това какво е природния глас, ще отговоря на част от възникващите у всеки въпроси.
Ако вие искате да разкриете красотата на своя природен глас, за да се справяте по-добре в комуникацията, да излекувате притеснението си от това да говорите пред хора, или да можете да изразявате във всеки един момент всяко едно ДА или НЕ, което седи като камък в гърлото ви , е необходимо да познавате гласа си и неговите естествени възможности. От най-ранно детство ние се сблъскваме с противоречието за това, да изразяваме или не гласа си!Докато сме бебета се радват на всяко наше гукане и крясък дори, а не по-късно от няколко години, започваме да чуваме точно обратните и противоречиви заповеди за мълчание, идващи от родители, учители и от цялата гилдия възпитаващи ни възрастни.И тук възникват първите задръжки, така продължава и за напред.Там на същото място в областта на гърлото, започва да се събира през целия ни живот, цяла палитра от неизразени чувства, емоции, неизказани думи, неизразен гняв, премълчана тъга.
И всичко това води до напрежение, блокажи и болести в нашето, гърло и в цялото ни тяло.
С помощта на упражненията в часа, по Звуколечение, успяваме да отстраним ефективно блокажите, и да освободим своя истински ПРИРОДЕН ГЛАС!
А това естествено влияе, на тембъра, силата,диапазона,дикцията, увереноста в себе си и в собствения ни глас!А и за здравето е полезно!
Заповядайте, за да възродим заедно ПРИРОДНИЯ СИ ГЛАС!
Нали гласът – това е живота!Младенеца се ражда и заявява това с ГЛАСА си!
Гласът – това е ново раждане!Гласът – това е познание за себе си!Гласът – това е израза на чувствата и емоциите!Гласът е характер!Гласът е творчество!Гласът – това е вътрешната ни свобода!Гласът – това е ЛЮБОВ
Тази практика има за цел да освободи всеки един практикуващ, от натрупания стрес в тялото и ума.Посредством изпяване на определени звуци, словосъчетания, мантри с тях работим на всички нива, като създаваме определени вибрации, които имат лечебен,изчистващ и зареждащ ефект.
Няма нужда от предварителна подготовка.Всеки един участник се включва според неговото лично ниво на развитие, целта не е да се развиват вокалните възможности на вашия глас,така че как звучите не от съществено значение.
Основното предназначение на това занимание е:
балансиране на всички чакри и системи в тялото и изграждане на:
-умение да познаваме собственото си тяло и неговите звуци
-зареждане на енергийната ви система с чиста енергия посредством звученето в група(така е възможно да си добавим тези вибрации,които самите ние не произвеждаме)
-подобряване на комуникативните възможности (гласът става по-уверен,по-плътен и кристален).
Другите ползи и възможности са произволни за всеки, както е известно всяко лично усилие, носи лични ползи, каквото си посеем това и ще пожънем.Или иначе казано на звуков език:)
Каквото си озвучим, така и в живота ще звучим.
Практиката е с записване
Амара 089 8391491

Предстоящи събития