fbpx

Ин йога “В градината на сърцето” – онлайн и на живо

Ин йога “В градината на сърцето” – онлайн и на живо

ИН йога – в градината на сърцето ❤️
Блокажите, които пазят сърцето ни са толкова мощни механизми, че е нужно първо много време, за да осъзнаем, че изобщо съществуват. Дълги години аз самата живеех отделена от света, сякаш го гледах през прозорец и не си позволявах да бъда наранена, като отхвърлях или се държах на дистанция.
Блокажите ни пазят от болката, но неминуемо ни пазят и от това, за което сърцето ни копнее, а именно – любовта.
Затова по време на тази сесия ще създадем пространство, в което да поканим енергията на прошката и любовта и по този начин да разширим сърдечното пространство и да поканим обратно всички, които сме изключили, които са ни обидили, или които са ни били „трудни“ учители. Ние не виждаме нишките, които ни свързват с тези ситуации в живота ни, но те влияят на нашите мисли, вярвания и поведение. Когато извадим наяве тези скрити динамики и ги видим вътре в нас, ние се освобождаваме от тях, олекваме и позволяваме на движението на ЛЮБОВТА да навлезе в живота ни.
Всички дерзания започват и свършват в сърцето. Пътят на завръщане в сърцето е само началото на едно ново пътешествие през и чрез него. Ще изследваме облаците, които помрачават искрящата субстанция на сърцето и нежно ще сваляме преградите, които сами сме вдигнали на пътя на обичта.
Защото в крайна сметка сърцето ще се отвори по един или друг начин, но колкото по-рано се случи, толкова повече време ще имаме за да се доближим истиснки до другите и да им позволим те да се доближат до нас.
Водеща Деви – http://deviflow.com/devi/
Цена на живо в студиото 15 лв.
Важат карти Мандала, Амара и Мултиспорт
Онлайн цена: 10 лв
Онлайн събитието ще се проведе в zoom
Начин на плащане:
револют – 0894488808
PayPal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева
За онлайн сесията, моля пиши на deviflow108@gmail.com
Местата в залата са ограничени – осигури своето на 0894488809
Виж повече за магията на ин йогата тук –https://deviflow.com/in-yoga-2/

Предстоящи събития