fbpx

Ин йога за 6-та чакра Ясно виждане

Ин йога за 6-та чакра Ясно виждане

В тази сесия ще работим с шеста чакра – Аджна
Аджна е свързана с ясното възприемане на действителността, висшия интелект и интуицията. Намира се зоната на междувеждието и отговаря за функционирането на хипофизата, очите, малкия мозък, нервната система и хипоталамуса. Дисбаланс на шеста чакра се проявява под формата на лесно привързване, липса на въображение, неспособност да вземаме решения и психични разстройства. Балансирана шеста чакра означава, че с лекота се доверяваме на интуицията си, виждаме ясно ситуациите и нашата роля в тях, способни сме на самосъзерцание и самонаблюдение.
В тази практика ще се докоснем до фините аспекти на съществото си, които така пренебрегваме в ежедневието. Ще работим за подсилване на интуицията и премахване на плътните воали на илюзията, които се спускат пред прозорливостта ни. Ще се докоснем до познанието, което е по-висшата октава на знанието. През цялата практика ще се фокусираме изключително на дъха и концентрацията.
Водеща – Деви – deviflow.com/devi
Единично посещение 18 лв
Карти Мандала и Мултиспорт важат
Запази място на 0894488809
Ако не можеш да присъстваш със сигурност предупреди преди часа, за да може друг да се възползва от мястото.
Можеш да имаш достъп до тази, както и други практики с ин йога, миофасциална ин, женски практики, флоу йога, детокс йога и водени медитации ако се абонираш за онлайн студиото ми само срещу 25 лв на месец.
При този вариант на абонамент практиката ще е достъпна в онлайн студиото 1 седмица след излъчването и на живо.
https://online.deviflow.com/