fbpx

Ин Йога

Ин Йога

♡В Ин практиката задържаме в асаните повече време и по този начин въздейсваме по фин начин на съединителната тъкан. Фокусът тук е постепенното развиване на гъвкавост в ставите и сухожилията, насочване на вниманието към съзнателно отпускане.
♡Там където е стегнато има блокаж. Подхождаме внимателно и нежно, без насилие към приемане на тези блокажи, давайки им възможност да се освободят. Бавното и дълбоко дишане ни помага за да се свържем със тайните които крие нашето физическо и енергийно тяло и да обезоражим съпротивите на ума.
♡Ин пактиката ни свързва с нашата женска енергия, силата на приемането и отпускането. Учи ни на търпение, отношение на любов и нежност към самите себе си.
За кого е подходяща практиката?
===> за хора които са прекалено забързани, липсва им търпение към самите себе си, живеят прекалено много в главата си, нужно им е да забавят темпото, за да се свържат с тялото си на едно по-дълбоко ниво. Това е практика която засилва земния и водния елемент в нас, отговарящи за търпението, гъвкавостта, отдаването.
Заповядайте на това пътуване към себе си всеки петък в Yoga District Мандала (бул. Мария Луизия) от 17:20 ч.
Карти Мултиспорт важат.
Единично посещение 18 лв.
За повече инфо относто записване и карти се свържете с Yoga District Mandala.
Област за прикачени файлове

Предстоящи събития