fbpx

Ин практика за свързване с женската енергия

Ин практика за свързване с женската енергия

♡В Ин практиката задържаме в асаните повече време, което ни позволява по фин начин да въздейсваме на съединителната тъкан. Развиваме гъвкавост в ставите и сухожилията, насочвайки на вниманието към съзнателно отпускане.
♡Там където е стегнато има блокаж. Подхождаме внимателно и нежно, без насилие към приемане на тези блокажи, давайки им възможност да се освободят. Бавното и дълбоко дишане ни помага за да се свържем със тайните които крие нашето физическо и енергийно тяло и да обезоражим съпротивите на ума.
♡ Ин пактиката ни свързва с нашата женска енергия, силата на приемането и отпускането. Учи ни на търпение, отношение на любов и нежност към самите себе си.
За кого е подходяща практиката?
===> за хора които са прекалено забързани, липсва им търпение към самите себе си, живеят прекалено много в главата си, нужно им е да забавят темпото, за да се свържат с тялото си на едно по-дълбоко ниво. Това е практика, която засилва земния и водния елемент в нас, отговарящи за търпението, гъвкавостта, отдаването, женската ни енегрия.
Заповядайте да споделим това пътуване към себе си в Yoga District Мандала.
👉🏻За записване:
https://theyogadistrict.net/
или
📞 +359 89 448 8809

Предстоящи събития