fbpx

Йога за лице с Яна под открито небе на терасата в Мандала

Йога за лице с Яна под открито небе на терасата в Мандала

Йога за лице може да практикувате навсякъде, където имате свободно време, спокойствие и дрехи, които позволяват движение на тялото.
В случая обаче обещавам да е приказно, на терасата на прекрасното йога студио Мандала, където ще можем да се насладим на практика под открито небе и след практиката ще можем да си поседим, поговорим и опознаем:)
Какво ви е нужно?
* Удобни дрехи, които позволяват свободно движение на тялото.
* Лице, почистено от грим.
* Маска за медитация
* Останалото ще подсигурим аз и йога студиото:)
Какво е Йога за лице?
Йогата за лице е напълно естествена практика, която се състои от неинвазивни упражнения за лице, които тонизират мускулите на лицето, подобряват тена и изглаждат бръчките. Включват се и ползите от дихателните упражнения, акупресурата, лимфния дренаж, утвържденията, цялостната грижа за тялото, храненето и козметиката. Разбира се всеки преподавател има свой стил и предпочитания с какво да обогати и адаптира програмата за своите клиенти, затова аз предпочитам да добавям медитация и упражнения от майндфулнес за справяне със стреса в ежедневието и да насърчавам любовта към себе си и начинът, по който ние самите се възприемаме. Красота отвътре и отвън.
За мен:
Казвам се Яница Илиева и съм сертифициран инструктор Face Yoga Method клас 2021 (при самата създателка на метода Фумико Такацу). През март същата година се дипломирах и като преподавател „Красиво лице“ 200 часа: анатомия на лицето, упражнения и лицев масаж (CTBF 2003690719268/210324). За мен е от изключителна важност да се развивам при всяка отдала ми се възможност, което ми дава възможност да съм полезна и на дамите, с които работя. Продължих да добавям задълбоченост в знанията и широчина в грижата за нас чрез Майндфулнес (сертифициран Mindfulness Coach, в момента стартирам едногодишно обучение в Дихателни практики)
Вече повече от година ежедневно се грижа за лицата на своите клиентки онлайн, както и активно участвам като гост лектор по време на женски ритрийти и преподавател в йога студия в град София.