fbpx

Йога за Свързване с Утробата

Йога за Свързване с Утробата

Утробата е център на нашата сила, лоното на Свещеното Женско Начало, храмът на нашата се..ксуална и творческа енергия.
Чрез флуидна серия от асана и пранаяма ще се гмурнем в дълбоките води на Женската сила в нас. Практиката цели да пречиства енергийните блокажи , които ни пречат да виждаме и да живеем в наслада и лекота.
В края на практиката ще направим медитация за пречистване на всички блокажи и травми, които носим в нея, за да се потопим в блаженството и любовта , които идват когато се оставим на Шакти- женската креативна енергия.
1f339 За водещата Казвам се Према Дая и практикувам йога от 15години. За мен йога е пътят на истината, на любовта и на свободата, който следвам с отдаденост и дълбоко преклонение пред неговата лечебна и трансформираща сила. Посещавала съм семинари и практики в България, Индия, Непал , Бразилия, Испания, Англия и последните няколко години преподавах прана виняса йога в Бразилия. Дипломиран психолог съм и също така имам инициации в Рейки и Theta Healing и се занимавам и с рисуване и медитация върху мандали и с арт-терапия. В часовете си се стремя да съчетавам мъдростта на изтока и познанието на запада, да търся баланса между материята и духа , да преподавам,но и да се уча , да запазя същината на традицията,като същевременно съм отворена и за духа на новото време. Правя го с огромно уважение към Йога , с много любов към Живота и с дълбокото вярване ,че е част от моята духовна мисия на земята.
Обмен 18 лв.
Важат карти Мултиспорт и Йога Дистрикт