fbpx

Йога и медитация с планетарен гонг

Йога и медитация с планетарен гонг

Йога и медитация с гонг е древно съчетание на две силно въздействащи древни практики за пречистване и хармонизиране на енергийното тяло.Съчетанието на йога асани и дишане със звукова терапия ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение и стрес, ще ви отърси от застоялите мисли и потиснати негативни емоции и ще отвори съзнанието и сърцето ви за новото.
Състои се от 40 мин изпълнение на асани и дихателни практики, които загряват и тонизират тялото до кулминация, последвани от забавяне на темпото с по-бавни и отпускащи пози. След приключване на физическата част ще се отпуснете за 30 мин дълбока релаксация под въздействието на тибетски купи и планетарен гонг. Това пътешествие под звуците на лечебните инструменти ще “измие” по-финито ви тяло, както водата измива физическото.
Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз.
Кога: Всяка неделя от 17ч.
Къде:Мандала – център за цялостна трансформация, бул. Княгиня Мария Луиза 58
Цена: 18лв. Или карта Multisport !
Очакваме ви!
“The Gong is the first and last instrument
for the human mind, there is only one thing
that can supersede and command the human mind,
the sound of the Gong. It is the first sound in the
universe, the sound that created this universe.
It’s the basic creative sound. To the mind, the sound
of the gong is like a mother and father that
gave it birth. Themind has no power to resist
a gong that is well played.”
Yogi Bhajan, Master of Kundalini Yoga

Предстоящи събития