fbpx

Йога Клас с Джейсън

Йога Клас с Джейсън

Вдъхновени от Ягуара и неговата сила, агресия, визия и храброст, слети с грация, уравновесеност и лекота, ние практикуваме ефирно и осъзнато, за да се изправим срещу страховете и враговете си (несигурности).
Това е практика, при която комбинираме Тадасана, известна още като Планина, и нашата Прана, известна още като Жизнена сила, за да създадем балансирано и хармонично изживяване докато реализираме пълния си потенциал.
Това плавно изживяване ще бъде съпроводено от ло-фи хип-хоп звуци. Практиката ще ни помогне да повишим устойчивостта си, което ще подобри цялостната гъвкавост, сила на горната част на тялото и коремните мускули, баланс и концентрация, както и медитация ръководена от дихателния поток.
За инструктора:
Джейсън Андерсън е професионален йога инструктор, пребиваващ в Созопол, България. Преподава изкуството на йога повече от десетилетие. Преди да преоткрие йога се занимава професионално с баскетбол (дивизия 1А) на територията на Европа и Южна Америка.
Дългогодишният му опит включва 300 часов трейнинг по Прана Флоу йога с Шива Рей, сертификат за 500 ERYT (Experience Registered Yoga Teacher), участия в йога фестивали по цял свят, ритрийти, уъркшопове, публични и индивидуални класове със световно известни личности като Нина Добрев, Иън Сомърхолдър, Колин Фарел, Джулиан Хоу и Дерек Хоу!
Познанията и изграденият му личен подход правят класовете му достъпни както за начинаещи, така и за хора занимаващи се вече с йога.
Времетраене: 2часа и 30мин
Цена: 60лв.