fbpx

Какво отказваш да приемеш? Нумерология и Оракулски карти с АнтоА

Какво отказваш да приемеш? Нумерология и Оракулски карти с АнтоА

Какво отказваш да приемеш?
Дни преди настъпване на новата луна сме в период на равносметка, намиране на отговори. И тъй като януари през 2023 е под влиянието на 8мица – Вселената ни дава. Тук, обаче даването не е със смисъл на запълване, а точно обратното. Това, което получавате сега, помага да осъзнаете и изпразните ненужното и да продължите нататък.
Много често се случва в живота да сме в момент на задържане, застой, да усещаме, че сякаш целият свят е срещу нас и саботира целите и желанията ни.
Една от най-честите причини за това е, че отказваме да приемаме! Да приемем случка, факт, събитие в най-пълната му форма, да приемем себе си и ролята си в това случване.
Още по-често пък отказът от приемане е несъзнателен и не бива да бъдете осъдителни към себе си. Това е естествена реакция, продуктувана от желанието за контрол над ситуациите.
В тази практика ще навлезете в непознати за съзнанието Ви пространства и чрез енергията на числата от нумерологията и магията на оракулските карти ще получите точните отговори лично за себе си!
Очаквам Ви на:
16.01 от 20:00 в Йога Дистрикт Мандала
19.01 от 19:30 в Йога Дистрикт Амара
Таксата за участие е еднократно посещение в студиата като записването е желателно!
*важат карти Multisport

Предстоящи събития