fbpx

Карта на Желанията – Годината на Водния Тигър

Карта на Желанията – Годината на Водния Тигър

На 01.02.2022г. навлизаме в годината на водния тигър от източната астрология. Това е добро време за посяване на намеренията ни за 1 година напред.
Чували ли сте за картата на желанията? Ако да, знаете за каква мощна техника за изпълняване на мечтите става дума. Тази практика е изпитана и е като молба към Вселената, за това какво искаме да поканим в живота си през идната година. За да бъде успешна има някои правила и препоръки. Някои от тях са да бъде на хартия, а не на компютъра, секторите да са подредени по определен начин да сме подготвени чрез подходяща музика и медитация ментално т.е. да излъчваме високи вибрации и др.
Когато правим някакъв ритуал групово енергията на всички участници се засилва и се завихря към съответната каоза.
Новогодишната подредба на метафоричните карти ще изясни основните насоки в следващата 1 година. Метафоричните карти никога не лъжат, защото твоето подсъзнание дава жокери за тълкуваненето и така стига до вътрешната си истина. Пример за това е , ако но външно ниво много силно искаш нещо, но още не си готов да вложиш енергията си в постигането му или когато го постигнеш няма да си щастлив.
Какво да очакваш:
• Медитация за повишаване на вибрациите
• Заедно стъпка по стъпка ще направим Картата на Желанията
Какво ти е нужно:
• Картон А3 формат или квадратен горе долу тази големина
• Линия, молив, химикал, цветни моливи или флумастри
• Добро настроение и час и половина свободно време
Цена: 15лв
Карти: важат