fbpx

Курс по Ориенталски танци за начинаещи

Курс по Ориенталски танци за начинаещи

Курс по Ориенталски танци за начинаещи

Скъпи дами, имаме радостта да ви поканим на този курс по Ориенталски танци за начинаещи, който ще стартира на 21.01.2024 г.

Всяка неделя ще имаме възможността да практикуваме и да учим основните движения на този древен, лечебен и много красив танц.

Дали ще го посещавате с цел енергийна практика, или с действително намерение да започнете да изучавате това Изкуство – и в двата варианта той би бил полезен за Вас. В този курс е предвидено да се премине през основните движения, които се използват в танца, да се научат някои стъпки, завъртания, комбинации, както и основна теория, свързана с ритмите, инструментите и стиловете в Ориенталската музика. С напредването на групата може да започнем да изучаваме и хореографии, които да изпълняваме на сцена.

Ползите от Ориенталските танци са много – на всички нива. Те раздвижват телата ни и ги разблокират, коригират стойката и походката ни, подобряват координацията ни. На емоционално ниво са повече от антидепресант – веднага повдигат жизнеността и ни зареждат с енергия и вдъхновение. Развиват музикалността ни и отварят врати към себеизразяване и себелюбов.

Очакваме ви с трепет!

 

Паричен обмен: 18 лв.

Важат карти Multisport и Cool Fit

За да гарантирате своето участие, препоръчваме ви да запазите място на тел.  +359898391491

или от графика на АМАРА https://theyogadistrict.net/grafik-amara/

Водещ: Стефани Шамс

 

Предстоящи събития