fbpx

Лечебна гимнастика за Щитовидна Жлеза – Хипофункция

Лечебна гимнастика за Щитовидна Жлеза – Хипофункция

Какво смяташ за специална Лечебна Гимнастика за активиране на щитовидната жлеза. Имам такъв Комплекс специално за това състояние.
🧑‍🍳 Симптомите се изявяват в следните: студено ти е, лесно трупаш килограми, имаш забавен пулс, ниско кръвно налягане, страдаш от задържане на течности, суха и тънка коса и нокти, студени крайници, понижен апетит, лошо храносмилане дисимиране и асимиране, сънливост, слабост, забавена реч, замисляне, слаб и дрезгав глас и др. Разбира се не е нужно да имаш всички симптоми.
🧚‍♀️Щитовидната жлеза много често страда от хипофункция в днешно време. Тя е малка структура за щитовидни хрущял. За щастие има комплекс от упражнения, който да й помага да се активира чрез подобряване на кръвообращението в областта. По този начин се засилва регенерацията на жлезата и й се дава възможност да функционира нормално.
👩‍💻 Хипофункцията означава, че функцията й е намалена. Тя влияе до голяма степен на обмяната на веществата в организма ни.
🏋‍♂️🏋‍♀️🏋 Лечебната гимнастика включва дихателни техники, общоразвиващи и специални упражнения, асани от йога, акупресура, рефлексотерапия и други.
Упражненията не са трудни за изпълнение, но пък имат доказано добър ефект върху функцията на щитовидната жлеза.
❣❣❣ПРОТИВОПОКАЗАНИЕ: ХИПЕРФУНКЦИЯ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА (и общите противопоказания за гимнастика и масаж)
👉Облекло: за йога
👉Карти: важат
👉Обмен: 18лв

Предстоящи събития