fbpx

Лечебна Гимнастика

Лечебна Гимнастика

Здравей, аз съм Екатерина и съм йога инструктор и рехабилитатор (и още някой работи 🙂🙂🙂). Каня те на ТерапевтичнаЙога!!!
Защо да избереш Лечебната Гимнастика?
Защото, тя специално създадена за нуждите на съвременния човек. В съвременното общество сме принудени да прекарвате ужасно много време в седеж или пък друго статично положение, което допълнително създава стрес в организма (освен стреса от хаоса в града). Лечебната Гимнастика е това, което ще те балансира идеално. Ще те избави от болките причинени от обездвижването и ще станеш щастлив човек.
Какъв е ефекта?
Тонизирани мускули, прилив на сила, повишаване на имунитета, балансиране на хормоните, добро настроение, подобряване на зрението и кондиция!!!
Трудна ли е?
Не, справят се отлично и начинаещи, възрастни хора, деца както и доста обездвижени. Просто ми кажи че си за първи път и ще ти дам напътствия 🙂🙂🙂. Упражненията са от кинезитерапията, йога, упражнения за очите, дихателни техники и акупресура.
За кой е подходяща?
За абсолютно всички!!! За здрави и за не толкова здрави!!
Дори за тези с дискови хернии, протрузии, мускулни болки, начална остеопороза, болки в ставите, схващане, плексити, сколиози, нервно напрежение като тревожност, депресия и др. Просто докато си в острия стадии на заболяванията не идвай, това важи за абсолютно всички тренировки и масаж.
Обмен 18лв
Карти Мултиспорт важат
Облекло като за йога

Предстоящи събития