fbpx

Лечебният Път на Сърцето – Какао и Тета Хилинг

Лечебният Път на Сърцето – Какао и Тета Хилинг

В забързаното ежедневие обръщаме много внимание на ума, но не толкова често си даваме пространството да се вслушваме в Сърцето си. Сърцето – порталът към любовта, свързаността и изцелението – е мястото, където се случва дълбоката връзка с нашето Висше Аз и с заобикалящия ни свят. Сърцето е мястото на светлина, освобождаване и пречистване, за да поканим нова, зареждаща и творяща енергия в нашия свят.

С помощта на Мама Какао ще отворим портата към нашето Сърце, за да чуем песента, която то иска да ни сподели, за да усетим неговата истинност и присъственост.

Песента на сърцето e практика от тета хилинга. Целта на това упражнение е да ви освободи от скръбта и гнева от миналото и настоящето с тон, който идва от сърцето и се напява продължително. Всеки орган си има собствена песен и ние можем да освободим негативните емоции, натрупани в него, изпявайки този тон.

Какаото е свещено растение, използвано от древните маи, което ни свързва с духовното и собствената ни интуиция, особено, което е използване в ритуално пространство. Ще използваме най-висок клас какао, внос от Гватемала. За повече информация посетете: https://sourcecacao.com

Място: Yoga District Mandala
14.10, oт 11:00 до 15:00

За водещите:

Лия Младенова е йога учител, фасилитатор на женски кръгове и какао церемонии, и създател на общности.
Магдалена Богданова е Тета хилинг практик, водещ на женски практики и кръгове, създател и водещ на подкаста “Когато сърцето говори”

Цена: 50 лв.

Mестата са ограничени! За записване моля пишете на лично във Фейсбук или на имейл: lia.mladenova@gmail.com

Предстоящи събития