fbpx

Лечение на връзката с Бащата: терапевтични техники

Лечение на връзката с Бащата: терапевтични техники

Години наред психологията се е фокусирала основно върху влиянието на майката за формирането на нашата личност .
В днешно време става все по-актуална и темата за ролята на бащата и неговото влияние върху живота ни.
Бащата е първата значима фигура , която детето среща извън утробата на майка си. За новороденото той представлява всичко, което майката не е. Той е и този, който помага на детето да се отдели от балона майка-бебе и въвежда детето в света .
Отношенията с нашия баща влияят на множество аспекти от живота ни като дисциплина, ред, успех , партньорски отношения .
❤️По време на тази терапевтична среща ще включим кратка теоретична част , в която ще говорим за ролята на бащата и много практически терапевтични упражнения , с които да работим върху травми в отношенията с нашия собствен баща.
Цялата практика е насочена към лечение и интеграция на тази толкова значима за нас връзка и цели да ни помогне да се свържем с баща си по един по-здравословен начин , който ще ни помогне в много други сфери в живота ни.
❤️Водеща – Према Дая
Психолог и холистичен терапевт , която е посветила 15 години на изследване на различни психотерапевтични школи , както и други холистични учения за личностно развитие и древни практики за духовно израстване .
Правила е обучения в десетки страни на почти всички континенти и в момента води терапевтични практики и ритрийти в България и Бразилия.
❤️Обмен :65 лв
За записване – капаро от 20 лв на Револют
+359894335907
Капарото не се възстановява при канселиране в последните СВА деня преди практиката.
❤️Очакваме те в пространство на лечение и свързаност