fbpx

Лунно събитие – лунен камък, лунни поздрави и лунна медитация с купи

Лунно събитие – лунен камък, лунни поздрави и лунна медитация с купи

Лунно събитие – лунен камък, лунни поздрави и лунна медитация с купи ✨

Събитие, посветено на естествената свързаност между енергията на Лунния камък, изобилието на Луната и нежността на женската природа.
Заедно ще се потопим в магията на лунната светлина и ще изследваме как тя влияе на нашата вътрешна сила и женственост.

Защо избрахме Лунния камък като вдъхновение за събитието?

Лунният камък успокоява и балансира емоциите, той е кристалът на новото начало.
Използвайки го по време на практиката, ще превърнем несъзнателното в съзнателно и ще засилим интуицията, характерна за нашата женска природа – вътрешното усещане и знание, което ни води към разбиране на нещата извън рационалното мислене.
Интуицията на жената е като луната – тя е циклична, тайнствена и вдъхновяваща. Тя ни позволява да усещаме емоциите и енергията на околните хора, да разбираме връзките и да предвиждаме нуждите на другите.
Женската интуиция ни води към връзката с нашето вътрешно аз и ни помага да се насочим към пътя, който ни прави щастливи и изпълнени.

Заедно ще открием как да се настроим с лунните цикли, да се свържем с енергията на Луната и да привлечем в живота си естествената мъдрост и баланс, характерни за женствеността.

Ще използваме древни техники от йога, медитация и ритуали, за да се научим да приемаме и ценим своята уникална женска същност.

Нека това събитие бъде вдъхновяващо пътуване към откриването на силата и красотата на женствеността, като се потопим в енергията на Луната и нейната магия.

1️⃣Ще започнем практиката с @Bettyna Venkova, която ще ви запознае с лунните поздрави, поддържащи баланса в тялото и ума, укрепващи физическата ни форма и подхранващи нашата женственост и връзката ни с естествените ритми на живота.

·При изпълнението на лунните поздрави се активират и стимулират различни енергийни центрове в тялото, които са особено важни за женската енергия и женствеността.
·С лунните поздрави ще насърчим връзката с природата и нейните цикли. Чрез тази практика жената може да се почувства по-свързана с лунната енергия, която символизира нейната вътрешна сила и мистерия.

2️⃣Яна Георгиева ще ви пренесе в света на звуковата медитация, по време на която ще почувствате истинската си красота и женственост.
·Ще повдигне вибрациите с помощта на вълшебните тибетските купи, за да хармонизира тялото и ума.
·Свещеният звук ще повлияе на молекулярната структура на тялото, като ще помогне за намаляване нивата на стрес, ще подобри съня и ще промени енергийната вибрационна честота на тялото.
·С помощта на визуализацията и тибетските купи, ще активира и балансира 2-ра и 4-та чакра, съответстващи на енергията на лунния камък.

Нашият гост преподавател Яна Георгиева е сертифициран преподавател по йога-CYT200, йога терапия, йога FIT, пранаяма, медитация и Sound Healing-звукотерапия с тибетски пеещи купи – https://www.facebook.com/yana.liubenovageorgieva

Обмен: 24 лв.

За да гарантирате своето участие, препоръчваме ви да запазите място на тел. +359 89 448 8809
или от графика на МАНДАЛА: https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/