fbpx

Любов и приемане ин йога за 4-та чакра н

Любов и приемане ин йога за 4-та чакра н

В тази сесия ще работим с четвърта чакра – Анахата
Анахата е свързана любовта, омиротворението, връзката ни с другите, приемането и съпричастността. Намира се в сърдечната област и отговаря за тимусната жлеза, кръвообращението, сърцето, белите дробове, гърдите, ребрата, ръцете и имунитета. Неспосбността да обичаме и да показваме уязвимост, страхът от отхвърляне, завистта и нарцисизма индикират дисбаланс на четвърта чакра. Балансирана четвърта чакра означава, че сме способни да обичаме себе си и останалите, прощаваме и пускаме миналото с лекота, изпитваме благодарност за всичко, което ни се случва и с готовност служим на живота.
В тази практика ще работим с енергията на сърцето, като култивираме нежност и мекота чрез пасивни огъващи назад пози. Ще се озовем в градината на сърцето с маслата от лавандула, копър, хвойна, здравец, мента, карамфил, розмарин, роза, иланг-иланг, кориандър, портокал, лимон, мирта и сандалово дърво. Ще отваряме листенце по листенце лотоса в сърцето, за да се докоснем до лъчезарната енергия на любовта и тихия екстаз.
Водеща – Деви – deviflow.com/devi
Единично посещение 18 лв
Карти Мандала и Мултиспорт важат
Запази място на 0894488809
Ако не можеш да присъстваш със сигурност предупреди преди часа, за да може друг да се възползва от мястото.
Онлайн цена: 10 лв
Ще има запис!
Начин на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева
След направен превод, моля изпратете платежното на deviflow108@gmail.com, за да ти изпратим линк за практиката
Можеш да имаш достъп до тази, както и други практики с ин йога, миофасциална ин, женски практики, флоу йога, детокс йога и водени медитации ако се абонираш за онлайн студиото ми само срещу 25 лв на месец.
При този вариант на абонамент практиката ще е достъпна в онлайн студиото 1 седмица след излъчването и на живо.
https://online.deviflow.com/

Предстоящи събития