fbpx

Мандала Танц

Мандала Танц

Женска практика Мандала или танц Мандала както е по-известна е сакрален храмов танц с древни корени от Индия. Тя е най-женската и красива практика, създадена от жени за жени.
Това е процес на трансформиране и балансиране. Мандала танц не е само красиви движения, които танцуваме с другите жени. Тази практика работи много финно на енергийно ниво в женско тяло. Чрез движенията, който рисуваме по време на практиката, всяка от нас танцува своята енергийна Мандала, свързвайки се все по-дълбоко със себе си.
Чрез танца жената не само се връща към своя център, но жената започва да изгражда света, в който иска да живее.
Често в женското ни тяло се натрупват напрежение, болка свързана с комплекси, лоши преживявания и обиди. Танцът, работи с тях.
Благодарение на структурата му, той ни дава шанс да се вслушаме в себе си, да намерим подкрепа по пътя си, да изречем намерението си на глас и да танцуваме за неговото сбъдване по най-добрия начин за Нас.
И Когато ние като жени не просто пребиваваме в тялото си, а чувстваме и усещаме как тези енергии, тези вълни, тези състояния преминават чрез Нашите движения, тогава разбирате колко очевидни са те и как физически те вече са преживяни.
С помощта на танц Мандала, жената става по-привлекателна, по-грациозна и се чувства щастлива.
Тази практика е за абсолютно всяка жена, която би искала да прояви своята женственост отвътре навън.
Водещ: Малина Мали
Къде: Yoga District Mandala
Обмен: 15 лв., важат карти

Предстоящи събития