fbpx

Медитация за ИЗОБИЛИЕ с рейки – Лъвски портал 2023

Медитация за ИЗОБИЛИЕ с рейки – Лъвски портал 2023

На 8.08.2023г се случва отваряне на мощния портал в знака на Лъва. Всяка година на 8-ми август Слънцето в астрологичния знак Лъв се изравнява със звездата Сириус (позната още и като „духовното слънце“). По този начин се отваря така нареченият Лъвски портал, „подсилен“ с високочестотната енергия на двете изравнени космически тела.
Всяка година, на 8 август, имаме възможност да използваме мощната енергия за по-лесно случване на мечтите и желанията ни в реалност, за по-лесна промяна в живота ни. 8 в нумерологията е числото на изобилието, на безкрайните възможности и манифестиране. Тази година двете 8 (8 август) са подсилени и от енергията на годината (7), а самият ден носи енергията на трансформацията и промяната (8+8+7=23=5).
Затова, практиката “Душевен детокс с рейки Изис Сейким” на този ден ще е малко по-различна от обичайното.
Ще започнем с медитация за привличане на изобилието – каквато и форма да заема то за всеки един от присъстващите. След което с помощта на рейки ще изчистя групата от всякакви блокажи и самосаботажи пред любовта, здравето и изобилието, а на негово място ще заложа Подаръка от Вселената.
Това означава, че с рейки ще подсилим една мощна единна енергия, в която се настройвате, че сте магнит за пари, любов, здраве, успех, вдъхновение, изобилие, свобода, творчество, баланс, хармония, радост, щастие и пътешествия! И най-важното – позволявате си да ги получавате, с радост и лекота!
Ще подсиля енергията, за да може парите да идват бързо, лесно, честно, често и по много при вас!
Затова, във втория вторник на август няма да има лични заявки за работа с рейки, но ще обединим силите си за общата честота на БЛАГОДЕНСТВИЕТО!
Чакам ви, на 8 август, от 18:30ч – може и малко по-рано, за един “Душевен детокс” за изобилие и благоденствие!
Имайте предвид, че местата са ограничени и залата позволява до 23 човека в легнало положение.
Обмен: 18 лв или карти Мултиспорт и Coolfit
Специфично облекло не е нужно, ще лежите и ще медитирате.
Локация: студио “Амара” на бул. “Витоша” 45, през пицария “Уго”, София
Препоръчително е предварително запазване на място през приложението или сайта на @yogadistrict
Водещ: Веселина (@vessyvibes) е сертифициран рейки терапевт в системата Изис Сейким, Син и Виолетов пламък, към школата “Тео Рей”. Тя провежда индивидуални и групови практики с рейки, дава консултации с астрология и Таро.