fbpx

МЕРКУРИЙ в СКОРПИОН – астрологична медитация

МЕРКУРИЙ в СКОРПИОН – астрологична медитация

Тази неделя / 30.10.2022 / от 18.00 часа в студио ШАЗАМ
Ще ви запозная с огромната трансформация, която може да претърпите с навлизането на планетата на мисленето и комуникациите Меркурий в знака Скорпион.
Ще ви разкажа и за влиянието на планетата войн Марс, който точно тази неделя става ретрограден до началото на 2023 година.
Ще научите как да се справяте с мрачното и мощно влияние на Скорпиона върху мислите и плановете, за да постигнете желанията си.
Ще ви разкажа за предстоящите трудности и огнени страсти, докато Марс се връща назад в знака Близнаци.
Чрез медитацията ще се настроите към тези силни и зашеметяващи промени, които предстоят. Ще се освободите от умората, стреса и ще се заредите с нови сили, за да следвате пътя си.
В уюта на студио Шазам и под звуците на релаксираща музика ще се погрижим за спокойствието и здравето на ума, тялото и душата ви.
Практиката е подходяща за всички, които искат да се научат да медитират, за да просветлят ума, да развиват духа си и да бъдат по-здрави физически.
За да си гарантирате участие в медитацията е препоръчително да си запазите място на тел. +359 890 511 609 или от графика на ШАЗАМ https://theyogadistrict.net/grafik-shazam/
Карти важат.