fbpx

Миофасциална ин йога – от болка към жизненост 18:40 ч.

Миофасциална ин йога – от болка към жизненост 18:40 ч.

Дълбоко в тялото ни винаги има едно напрежение и притеснение, което е свързано с нашите вярвания, убеждения и минали преживявания. Нашата Его структура е тясно свързана със самскарите, или моделите, които сме изградили от минали преживявaния и не сме преработили правилно и интегрирали в тялото си. Затова те се групират като несъзнателни конфигурации в тялото ни и предизвикват болки, напрежение, неприятни усещания, което предизвиква прекъсване на потока на жизнена сила.
Миофасциалната ин йога е специфична йога, която комбинира две модалности – ин йога и миофасциално освобождаване. Тя адресира точно тези зони на напрежение чрез работа с точките на задействане (тригерни точки), в които е кодирана болката ни. Чрез тази йога въздействаме на най-обхватната инфомациронна мрежа в тялото ни – фасцията. Тази триизмерна тъкан е паметта за всички преживявания, които не сме могли да завършим, интегрираме и пуснем.
По време на тази практика ще вникнете в дълбочина в тази невероятна тъкан в тялото ви – фасцията и нейното значение за здравето и младостта. Ще научите за поясите на напрежение и начините за тяхното освобождаване.
Ще използваме помощни средства като болстери, тенис топки, възглавници, блокчета и ръцете си, за да освободим напрежението, което е дълбоко складирано в тъканите ни.
Ще освободим напрежението в цялото тяло, което дори не осъзнаваме, че е втъкано във фасцията ни чрез пасивно задържане и свободно движение между позите с помощта на топките.
Миофасциалната ин йога е практика, която ми е предадена от Бета Лисбоа и Сай Калдер в обучение от 50 часа.
Тази практика е подходяща за абсолютно всички, без възрастови ограничения.
Обмен: 18 лв
Важат карти Мандала
С предварително записване – 0894488809 или онлайн

Предстоящи събития