fbpx

Миофасциална Ин йога – от критика към любов

Миофасциална Ин йога – от критика към любов

Преобразуване на критиката в любов
Сърцето, според китайската медицина, е царя на всички органи. Това означава, че всички други органи ще се жертват за Сърцето. С други думи, те винаги ще дават енергията си, за да помогнат на Сърцето да поддържа своя баланс. Сърцето е ин органа, а неговият ян партньор са тънките черва.
Стомахът е „детето” на Сърцето. Ако стомаха функционира добре, тогава майката, сърцето е щастлива или по-малко засегната. В тази проста аналогия разбираме, че енергията на стомаха трябва да бъде балансирана, за да бъде балансирана енергията на сърцето.
Диаграмата на петте елемента ни показва също, че черният дроб е „майката“ на сърцето. Когато човек е подложен на непрекъснат стрес, чернодробната енергия става компрометирана, защото една от нейните енергийни функции е да изглажда и регулира емоциите. Така че, когато се преживее хроничен стрес или прекомерна емоция, черният дроб не може да предложи подходяща подкрепа на сърцето.
Повече за Миофасциалната ин йога
Миофасциалната ин йога е специфичен вид йога, която съчетава две модалности – ин йога и миофасциално освобождаване. Тази практика се равнява на дълбокотъканен масаж, акупресура или акупунктура, които обаче прилагате сами на тялото си с помощта на топки, блокчета, болстери. Работи се с най-широката информационна мрежа в тялото ни – фасцията. Тази триизмерна тъкан е паметта за съхранение на всички преживявания, които не можем да интегрираме и освободим. Тази тъкан е изградена предимно от колаген и еластин, които с възрастта драстично намаляват. Не можем да спрем този процес, но можем по подходящ начин да се грижим за тази тъкан, чието значение за мобилността и младостта учените откриват едва в последното десетилетие.
!!! Всеки включил се в практиката на живо ще получи ПОДАРЪК 40% намаление от програмата „Миофасциална Ин йога“, с достъп една година, в която ще можете да практикувате където и когато е удобно за вас.
Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi
18:40ч – 19:50ч
В Йога Дистрикт Мандала
Цена практика 18 лв
С предварително записване за практика на живо: през приложението на Йога Дистрикт или на телефон +359 89 4488 809