fbpx

Миофасциална йога за ревитализиране на органите с Деви

Миофасциална йога за ревитализиране на органите с Деви

💚Миофасциална ин йога ревитализиране на органите 💚
Миофасциалната ин йога използва позициите от ин йога и работата по китайските меридиани и точки, за да се повлияе фасцията и функцията на органите в тялото чрез натиск на специфични точки по меридианите.
Тя е революционен вид йога, която съчетава две модалности – ин йога и миофасциално освобождаване и се представя през призмата на ТКМ (Традиционна Китайска Медицина).
ТКМ е холистична медицина, която разглежда тялото ни като една цялостна структура, в която всички органи допринасят за динамичния баланс на цялото.
В ТКМ органите се разглеждат като чифт и се делят на Дзан (плътни, Ин) и Фу (кухи, Ян)
Понятието орган в ТКМ включва освен конкретния анатомичен орган и неговата функция в разпределението на Чи в тялото.
Чи е нематериалната енергия, която поддържа живота, чието количество и благосъстояние зависи от виталността на органите и системите в тялото.
🧘‍♀️В тези сесии ще се запознаете с органите в човешкото тяло, емоциите, асоциирани с всеки чифт органи и как да преобразувате негативните емоции, които ни разболяват в добродетелни и оздравителни. Китайците вярват, че това което ни разболява не са външните патогени, а вътрешната среда, в която те или ще се загнездят или не, ако тя е чиста и здрава.
Затова се работи на всички нива – телесно чрез позите, енергийно чрез въздействие върху системата от меридиани, свързани с всеки орган, по които циркулира енергията им, ментално – чрез точната настройка на ума и духовно – чрез връзка с Духа и Душата за оздравяване на всичките ни тела.
Ще усетите прилив на енергия, ще се погрижите за органите си по един нежен и неинвазивен начин, така че те да работят оптимално и да сме в състоянието ЗДРАВЕ.
👉🏻В тези сесии използваме помощни средства като тенис топки, възглавници, блокчета и ръце, за да освободим напрежението от тъканите ни. Това работи по същия начин като акупунктура, акупресура и нежен масаж.
📍На живо в център Мандала и онлайн. Ще имате достъп до практиката след това.
🧘‍♀️Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi
📞Местата на живо в център Мандала са ограничени, моля запазете своето на 0894488809
Важат карти Мандала:
-еднократна цена 15 лв.
-oнлайн цена: 10 лв.
Начин на плащане само за онлайн сесиите:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева
След заплащане изпратете копие от платежното на deviflow108@gmail.com и ще получите линк
ВАЖНО! – за онлайн практиката ще трябва да си набавите 2 тенис топки
👉🏻Повече информация за практиките: скоро

Предстоящи събития