fbpx

Нада Йога с Тибетски Купи

Нада Йога с Тибетски Купи

✨Звукът е от мощните лечебни средства, тъй като може да достигне човешкия дух в различните състояния на съзнанието.
✨Вибрациите от тибетските пеещи купи хармонизира и позволява дълбоко отпускане на двете страни на мозъка. Стимулира облекчаването на стреса на всички нива и елиминирането на токсините от тялото.
✨След звукотерапията емоциите се балансират и умът става по-спокоен и бистър.
✨Тибетските пеещи купи се използват за дълбока релаксация и регенерация на мускулите, за облекчаване на болки в ставите, раменете, подобряване на детоксикация и на храносмилателните функции, главоболие, мигрена, подобряване на циркулацията, освобождаване на емоционално напрежение или блокажи, подобрябане на концентрация, притеснения, страх, гняв, безпокойство, депресия, безсъние.
✨Тибетските пеещи купи и техните уникални тонове се използват за стабилизиране на кръвното налягане, за облекчаване на проблеми свързани с дихателната система, за подновяване на функционирането на надбъбречните жлези, за подобряване на синаптичните реакции в мозъка и стимулиране финкциите на имуната система.
Заповядайте да повдигнем вибрационното поле и да се пречистим с помощта на звука и неземната енергия, която притежава Полина Попова