Насоки за 2021 – астрологична медитация

  • This Event has passed.

Насоки за 2021 – астрологична медитация

В първата за 2021 г. астрологична медитация в неделя / 17.01.2021 / от 18.00 часа в студио ШАЗАМ, е светлината на младата Луна ще поставим основите за новата годината.

Ще ви разкажа за възможностите, които ви дава новолунието в Козирог в зората на 2021 година. В този прекрасен за медитация ден ще се потопим в енергията на Сатурн и  Нептун. Ще дадем шанс на вашата интуиция да ви насочи към най-ценното в живота ви. С помощта на планетите ще потърсим насоки и съвети за най-ценното, най-здравото и най-благодатното във вашата личност и обкръжение. Ще сложим начало на вашето израстване през предстоящата 2021 година. За да си гарантирате участие в медитацията е препоръчително за си запазите място.

Водещ ВИВА – регресивен терапевт, учител-мастър Усуи Рейки, астролог, дипломиран магистър психотерапевт. Работи с Акашови записи, Ангелите на Атлантида, Архангели и други светли проявления. „Бъдете смели в изборите, които правите и не забравяйте, че най-важно е да сте щастливи! Само така ще бъдете здрави, успели и ще можете да правите и хората около вас щастливи!“ – ни учи Вива.

Обмен 13 лв. , важат абонаментни карти на Йога Дистрикт

Записване +359 890511609 или чрез онлайн регистрация

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !