fbpx

Нова посока – астрологична медитация

Нова посока – астрологична медитация

Тази неделя / 15.01.2023 / от 18.00 часа в студио ШАЗАМ
Ще ви разкажа за изключително вълнуващите интензивни промени, които предстоят през седмицата.
Обновлението през седмицата започва и завършва с излизането от ретроградност на планетите, които управляват интернет, комуникациите, технологиите и всичко ново и модерно – Меркурий и Уран. Те ще сменят посоката си и ще дадат шанс да промените съществено живота си, особено в материален и финансов аспект.
Смяната на посоката ще получи и още енергия от Новолунието във Водолей, предшествано от присъединяването на Слънцето към богинята на любовта и парите Венера, която също е в този знак.
Ще ви запозная с предизвикателствата, които всички тези промени ще донесат,
Чрез медитацията, под звуците на релаксираща музика, ще имате шанс на укротите мислите си, да се потопите в своята същност.
Ще осъзнаете особеностите и изискванията си към промените в живота, изненадите в любовта и способността ви да се адаптирате към новото.
Ще се освободите от умората и стреса, ще се заредите с нови сили, за да следвате успешно пътя си през 2023 година.
Практиката е подходяща за всички, които искат да се научат да медитират, за да просветлят ума, да развиват духа си и да бъдат по-здрави физически.
За да си гарантирате участие в медитацията е препоръчително да си запазите място на тел. +359 890 511 609 или от графика на ШАЗАМ https://theyogadistrict.net/grafik-shazam/
Карти важат.