fbpx

ОМ Намах Шивая

ОМ Намах Шивая

Ще направим една мощна Шаива мантра практика за да се слеем в едно с Екстаза на Шива – неговото изначално естествено състояние.
Мантра е духовен инструмент, а не подпяване на духовно звучащи песнички.
Мантра – ман – мислещия ум и тра – инструмент – Мантра означава инструмент да се отиде отвъд мислещия ум.
Умът иска детайли, разбиране, обяснение – но най-важното при мантрата е да се потопите във вибрацията. Мантрата е покана за състояние на съществуване, в което ние просто вибрираме, отвъд обусловения си мислещ ум. И когато ние можем да си починем в определена вибрация, ние даваме на ума си един енергиен душ, окъпваме го с чиста вибрационна същност.
Сто хиляди повторения на една мантра няма да ни доведат до просветление, но когато вибрацията на мантрата се съчетава с психическата нагласа, вътрешния и външния фокус и позата на тялото, тогава са възможни всякакви чудеса и изненади.
Всяка мантра има смисъл и значение, и да, ние можем да изучим всички тези подробности, но нека не пропускаме най-важното – това е състояние на чисто съществуване, така че, нека му се насладим.
Чрез мантра ние се сливаме с Благодатта и Екстаза на Шива, който се смята за Ади Йоги или Изначалния Йоги и Ади Гуру или Изначалния Гуру, носителят на изначалното съзнание, което поставя началото на йогическата традиция.
Водещ: Серж
За мен
=====================
Практикувам йога от 2010 година. Тогава бях предприемач, после станах обучител по личностно и екипно развитие. Днес преподавам Йога и водя семинари за мъже, жени и двойки. Заедно с това, аз съм телесен, юмейхо и шиатсу терапевт и “trusted dearmouring practitioner”. Експерт съм в Катарзиса и Екстаза.
Интегрирането на тези елементи е непрекъснат процес, аз непрестанно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така, се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на Класическата Тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с прозрения от западната философия, психология и наука.
FB страница https://www.facebook.com/adidisha.yoga/
Страница тантра практики: https://dearmouring.adidishayoga.eu/bg
За Пътя на Екстаза можете да прочетете тук : https://adidishayoga.eu/news/post/ptyat-na-ekstaza
Йога на Екстаза: https://adidishayoga.eu/…/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%BD…
=====================
Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че, ще можем да станем част от една общност и да продължаваме да израстваме заедно.
Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в практиката не изисква вяра в никакви свръхестествени сили или религиозни догми.
============
Цена (промо): 13 лв (карти НЕ важат)
============
За въпроси и регистрация:
Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се обадите на рецепция Мандала +359 894488809, или се регистрирате в сайта на Йога Дистрикт Мандала https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/

Предстоящи събития