fbpx

Ом чантинг – Резонирай с мантрата Ом

Ом чантинг – Резонирай с мантрата Ом

Тринити Ретрийт Хаус, Бакти Марга и Йога Дистрикт – Мандала отново те канят да станеш част от една нова инициатива за повишаване на вибрацията и изчистване на София.
Целта ни е поне веднъж месечно да се събираме и да пеем мантрата Ом. Нека заедно дадем един мощен импулс, който ще пречисти както самите нас, така и мястото, където живеем и споделяме преживявания и опитности.
Ом е вътрешната музика на душата. Ом е музиката на Тишината, гласът на Бога.
Тази древна техника е била използвана в продължение на векове, за лечение и за пречистване на аурата на местата, където се е провеждала. В настоящата епоха е върната на човечеството от Махаватар Бабаджи и Парамахамса Вишвананда.
Обмен: 10лв.
Водещ: Мокша
Мокша се занимава с Йога и Медитация от 20 години. Голямата му страст е Крия Йога. Обучавал се е с Бихарската школа по Йога в продължение на 2 години. Има поглед над много от древните и съвременни течения в йога.
“За Бакти Марга знам от близо 10 години. Тогава за първи път чух и за Ом чантинг. Бях обучен в тази техника от близка моя приятелка от ашрама на в Германия на Парамаханса Шри Свами Вишвананда. Благословия получих лично от него.
През годините след това някак потънах в личните си проблеми и Ом чантингът остана на заден план, както и Бакти Марга. До лятото на 2021! Тогава се видях лично с Гуруджи и неговата благословия се разгоря отново, ненадейно силно.
Усещайки тази връзка разбрах каква е силата на благословията и защо е толкова важна!
Тя носи силата на великия Махаватар Бабаджи и на Парамаханса Шри Свами Вишвананда. “