Освобождаване от миналото и Прошка

Освобождаване от миналото и Прошка

Освобождаване от миналото и Прошка 🙏
"Пусни миналото да си отиде. Товарът, който носиш със себе си от миналото само те изтощава. Време е да го хвърлиш. Остави си уроците и любовта и изхвърли всичко останало, то нито ти трябва, нито го искаш, затова сега си отива. Мислите и чувствата ви свързани с миналото ви дърпат назад, повтаряте един и същи модел на поведение, защото държите в себе си минали емоции, с които не сте приключили. Това е сигнал да простите и да продължите напред, да не се връщате към старите нагласи, да се освободите от нездравословните емоции и да ги замените с вътрешен покой и прошка. 🙏Прости на себе си. 🙏Прости на хората, които са те наранили. Не позволявайте на миналото да ви дърпа назад. Обвързването с миналото без значение какво е било то или колко неприятно е било вреди само на самите нас. Вредим единствено на себе си като отказваме да изживеем пълноценно настоящия момент.
🙏С миналото е свършено, то е приключило и не може да се промени. 🙏Когато прощаваме на себе си и на другите, ние се освобождаваме от миналото."
Обмен 15.00 лв.
Важат карти Мандала и Амара
Записване: 0894/488 809 или чрез онлайн регистрация в сайта на Йога Дистрикт Мандала.
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !
Водещи: Лора и Светльо
Здравей, ние сме Слънце и Луна Светльо и Лори и искаме да споделим с теб Магията да Управляваш Живота си с Любов! За всеки, който иска да подобри начина си на живот, готов е да живее свободно и щастливо, независимо от обстоятелствата, да се освободи от ограниченията, които го спират да върви напред и нагоре по Пътя на Душата и Отвореното сърце. 💗🙏 Ще се радваме да те подкрепим по твоя Път на израстване и развитие.
Пожелаваме ти Вълшебства и сбъдване на всички Твои мечти! 🙏💫🧘‍♀️❤🌠
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ДОВЕРИЕТО И ЗАТОВА ЧЕ СМЕ заЕДНО🙏💫❤🧘‍♀️
🙏 🙏 🙏